Με μπάρμπεκιου, πισίνα και ξύλινα πατώματα - Αυτό είναι το σπίτι του νέου συνεργάτη της Καινούργιου, Γρηγόρη Γκουντάρα

Υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
instagram / g.goudaras
instagram / g.goudaras

Τον Γρηγόρη Γκουντάρα τον γνωρίζουμε χρόνια μέσα από την παρουσία του στα τηλεοπτικά δρώμενα. Φέτος έκανε ένα ακόμα άλμα στην καριέρα του και τον απολαμβάνουμε πλέον μέσα από το πλατό της «Super Κατερίνας», στο πλάι της αγαπημένης του συνεργάτιδας Κατερίνας Καινούργιου.

Ο ίδιος και η Νάταλι Κακκαβά που είναι χρόνια παντρεμένοι και έχουν και παιδιά έχουν καταφέρει πέρα από μια εξαιρετική οικογένεια, να φτιάξουν και ένα υπέροχο σπίτι. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβετε.

Αυτό είναι το ζεστό και πολυτελέστατο σπίτι του Γκουντάρα και της Κακκαβά

Πισίνα, Μπάρμπεκιου, Κήπος με ξύλινες λεπτομέρειες, υπερσύγχρονες συσκευές και ξύλινα πατώματα είναι αυτά που ξεχωρίζουν όπως θα δείτε και παρακάτω.

Γκουντάρας και Κακκαβά στην πισίνα του σπιτιού τους

Γκουντάρας στον κήπο του σπιτιού του

Ο Γκουντάρας στο μπάρμπεκιου του σπιτιού του

Ο Γκουντάρας κάνει δουλειές στο σπίτι του

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην κουζίνα του

instagram: g.goudaras / n.kakkava

Αποκαλύπτουν αν θα ήθελαν και νέο παιδί

Μία γνωριμία στη μέση της νύχτας που κατέληξε σε σχέση ζωής. Πιο ώριμοι από ποτέ, Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα αναλαμβάνουν διπλό ρόλο φέτος στον ΣΚΑΪ, μέσα απ' το Big Brother αλλά και απ' την μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, όπου θα μας λένε «Όλα Γκουντ», έτοιμοι να δοκιμαστούν σε μία νέα πίστα. Μιλώντας αποκλειστικά στο You αποκαλύπτουν τις ωραιότερες, αλλά και τις δυσκολότερες στιγμές στα 11 χρόνια του γάμου τους, τις μεγαλύτερες συγκινήσεις που τους χάρισαν οι δύο γιοι τους, Οδυσσέας και Μάρκος, καθώς και τις σκέψεις τους να υιοθετήσουν ένα ακόμα παιδί.

Τρέχουν με το ζαχαροπλαστείο τους, Poeme, καθώς και με τις προετοιμασίες για τις εκπομπές τους. Παρά το άγχος τους, πάντως, δεν χάνουν τη θετική τους ενέργεια, λες και τροφοδοτούν ο ένας τον άλλον. Στη συνάντησή μας δεν σταματούν τα αστεία και μοιράζονται μαζί μας πολλές λεπτομέρειες απ' την κοινή τους ζωή. Ξεκινώντας απ' την πρώτη στιγμή φυσικά...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Γκουντάρα και της Κάκκαβα

Γρηγόρης Γκουντάρας - Ναταλί Κάκκαβα

Τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά σας, βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας;

Γ: Επειδή δεν έχουμε παππούδες και γιαγιάδες, η ζωή μας είναι κυρίως με τα παιδιά -κάτι που θεωρώ μεγάλη χαρά και ευτυχία. Προσπαθούμε να περνάμε χρόνο οι δυο μας, ευτυχώς έχουμε καλούς φίλους που βάζουν πλάτη και τους ευχαριστούμε γι' αυτό.

Ν: Εν τω μεταξύ, είμαι ενοχική μαμά. Ακόμα και αν αφήσω τα παιδιά για μία ώρα, αφενός μου λείπουν, αφετέρου ανησυχώ. Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου και με βοηθάει ο Γρηγόρης σε αυτό. Το καλό είναι ότι πλέον έχουν μεγαλώσει και μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Προ κορονοϊού κάναμε και δύο ταξίδια σαν οικογένεια. Με γεμίζει πολύ όλο αυτό, δεν μπορώ να σκεφτώ να κάνω πολλά πράγματα χωρίς τα παιδιά.

Έχετε περάσει αγωνίες με τους γιους σας;

Γ: Με τον δεύτερο περάσαμε πολύ δύσκολα, τον πρώτο χρόνο μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία και παράλληλα έπρεπε να δείχνουμε χαρούμενοι, όσο δουλεύαμε. Δόξα τω Θεώ, τέλος καλό, όλα καλά.

Ν: Όταν γίνεσαι γονιός, ζεις σε μία συνεχόμενη αγωνία για το παραμικρό. Εδώ τις προάλλες κατάπιε μία καραμέλα και πνιγόταν, ένιωθα ότι πήγαινα να τον χάσω.

Περάσατε ποτέ έντονους τσακωμούς και εντάσεις;

Γ: Όχι σε μεγάλο βαθμό. Μόνο πριν αποκτήσουμε το δεύτερο παιδί μας, που έγινα πολύ πιεστικός, για να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Τότε υπήρχε άσχημο κλίμα στην οικογένεια, ήμουν «φάουλ» στην αρχή. Εκ των υστέρων δικαιώθηκα, αλλά ήξερα ότι θα δικαιωθώ και πως ο Οδυσσέας θα περνούσε καλά με ένα αδερφάκι, επειδή έχω αδέρφια.

Ν: Όταν έκανα τον Οδυσσέα αφοσιώθηκα σε εκείνον, ήμουν 24 ώρες το 24ωρο μαζί του. Επομένως μετά δεν ήμουν έτοιμη για ένα δεύτερο παιδί και παράλληλα ένιωθα πως δεν μπορώ να λατρέψω άλλο πλάσμα στη ζωή μου. Εκεί με πίεσε ο Γρηγόρης και αρχικά αντέδρασα, ήταν μία δύσκολη περίοδος. Οφείλω να του αναγνωρίσω, όμως, ότι κατάλαβε πως δεν έπρεπε να με πιέσει και χαλαρώσαμε. Πέρα απ' αυτό, εννοείται ότι τσακωνόμαστε καθημερινά για χιλιάδες πράγματα, αλλά εκ του... ασφαλούς! Ξέρω ότι στο τέλος της ημέρας θα τα έχουμε βρει.

Να φανταστώ, λοιπόν, πως ένα τρίτο παιδί είναι εκτός συζήτησης;

Ν: Όχι, θα το ήθελα πολύ. Απλά δεν αντέχω ξανά τη διαδικασία της εγκυμοσύνης και τα δύο πρώτα χρόνια ενός μωρού.

Γ: Και τα παιδιά μας θα το ήθελαν, ειδικά ο μεγάλος βλέπει μωρά και τα αγκαλιάζει, τα λατρεύει. Της έχω πει να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά βέβαια και αυτό θέλει το χρόνο του.

Θα θέλατε μία κόρη;

Ν: Γιο θέλω πάλι.

Γ: Ενώ στην αρχή ήθελα γιους, τώρα εναγωνίως θέλω μία κόρη για να με... γηροκομήσει (γελάει).

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξη του ζευγαριού!

Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα