«Χαίρομαι που φέτος είσαι...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για την πρεμιέρα του Γκουντάρα στη Super Κατερίνα

Πέταξε τις σπόντες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Ναταλί Κάκκαβα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Ναταλί Κάκκαβα

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα 5/9 η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, και μαζί της και όλοι οι συνεργάτες της, στην οποία συμπεριλαμβάνεται πλέον και ο Γρηγόρη Γκουντάρας. Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα χαρούμενη γι' αυτό το γεγονός, όπως φάνηκε από την ανάρτησή της μέρες πριν έρθει αυτή η στιγμή, ενώ ο συναδελφός της πλέει επίσης σε πελάγη ευτυχίας.

Τα συναισθήματα του συμμερίζεται και η σύζυγός τους, Ναταλί Κάκκαβα, η οποία θέλησε να ευχηθεί με την σειρά της καλή αρχή στον και της για το νέο του ξεκίνημα και το μήνυμά που δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ήταν γεμάτο υπονοούμενα.

Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για την πρεμιέρα του Γκουντάρα στη Super Κατερίνα

«Καλή αρχή. Χαίρομαι που φέτος είσαι σε ένα περιβάλλον που σε σέβονται και σ αγαπούν...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

"Άναυδοι" στο πλατό με την επιθυμία της Καινούργιου προς τον δημοσιογράφο

Την Δευτέρα 5/9, όπως ήδη αναφέρθηκε, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή της, Super Κατερίνα, και μαζί της βρέθηκε και ο παλιός της συνεργάτης Γρηγόρη Γκουντάρας, με τον οποίο έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και δεν διστάζουν να το δείξουν.

Έτσι, λοιπόν, πριν ακόμη καλά καλά αρχίσουν να παρουσιάζουν τα πρώτα θέματα, η ίδια εξέφρασε μία επιθυμία της για τον συνάδελφό της, για μία παλιά του συνήθεια που την έκανε πολύ χαρούμενη κάθε φορά. Πιο συγκεκριμένα, του ζήτησε να της τρίβει το πόδι, όπως παλιά.

«Θα μου χαϊδεύεις το ποδαράκι, όπως παλιά, από κάτω; Θα μου το τρίβεις;», είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια, με εκείνον να της απαντάει γελώντας: «Μη τα λες, βλέπει και η γυναίκα μου, η Ναταλί».