«Να σβηστεί...» - Η ερώτηση που έκανε "έξαλλο" τον Σταύρο Ζαλμά στον αέρα του Happy Day

«Τι είπε τώρα;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Να σβηστεί...» - Η ερώτηση που έκανε

Η κάμερα του Happy Day, πέρα από τον Μακαλιά και την Ψυχράμη, συνάντησε τον Σταύρο Ζαλμά σε μία βραδινή του έξοδο και έτσι βρήκε την αφορμή να αποσπάει μερικές δηλώσεις του, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή την Πέμπτη 8/9. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τα ακραία σκηνικά που έχει αντιμετωπίσει λόγω της δουλειάς του από θαυμάστριες, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το φλερτ στη ζωή του.

Μάλιστα, στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν φλερτάρει ακόμα, ο ίδιος "αναστατώθηκε" και άρχισε να λέει με έντονο ύφος πως δεν είναι δυνατόν να αναφέρουν κάτι τέτοιο, καθώς το φλερτ δεν έχει ηλικία.

Το "ξέσπασμα" του Σταύρου Ζαλμά

«Τι εννοείτε ακόμα; Πόσο χρονών είσαι; Πόσο χρονών είσαι; Τι είπε τώρα; Τι είπε τώρα; Να σβηστεί από τα πρακτικά παρακαλώ», είπε αρχικά. Και στη συνέχεια απάντησε με χιούμορ: «Ναι. Ευτυχώς. Κι εγώ φλερτάρω. Το φλερτ είναι μέσα στη ζωή, είναι μπαχαρικό της ζωής».

"Έσπασε" τη σιωπή του ο ηθοποιός για τα ψεύτικα δημοσίευματα σχετικά με τον ίδιο

Το πρωί της Τετάρτης (31/8) ο Σταύρος Ζαλμάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μίλησε για όλους και για όλα ενώ πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει τον λόγο απουσίας του από την μικρή οθόνη.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να τοποθετηθεί και για κάποια ψεύτικα δημοσιεύματα της δεκαετίας του ’90 που του προκάλεσαν πολλά προβλήματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

«Αν είχα κινηθεί νομικά θα είχα πολυκατοικίες αυτή τη στιγμή. Το ΚΛΙΚ και το MAX τη δεκαετία του ’90 έγραψαν ότι έχω AIDS που εκείνη την εποχή αυτό σήμαινε την ολοκληρωτική σου καταστροφή σε κοινωνικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Αν είχα κάνει μήνυση τότε θα είχα πάρα πολλά λεφτά, αλλά τότε ήμουν βλάκας, δεν ασχολήθηκα καν.

Βασανίστηκα πολλά χρόνια με αυτό. Με το μυαλό που έχω τώρα, θα έπρεπε να βγω όπως έβγαιναν οι ηθοποιοί στην Αμερική με τις εξετάσεις τους. Αυτό το θεωρώ ντροπή να το κάνει ένας άνθρωπος, αλλά θα μπορούσα να κάνω μήνυση. Ήμουν τόσο ζωντόβολο τότε. Η έννοια του σκανδάλου για μένα ήταν πάρα πολύ ατροφική, δεν έδινα σημασία».

Μου έκανε πολύ κακό γιατί αυτή η φήμη κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα πάρα πολλά χρόνια, ότι ο Σταύρος Ζαλμάς μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και πεθαίνει. Πέρυσι έγραψαν ότι πέθανα. Έχω κακοποιηθεί από τον Τύπο. Μου κατέστρεψαν τα επόμενά μου χρόνια. Πόνεσα πάρα πολύ και υπέφερα πάρα πολύ στα καλύτερά μου χρόνια να είμαι μόνος μου, να μην με πλησιάζει άνθρωπος και να δυσκολεύομαι να βρω δουλειά».