«Μέχρι τους 4 μήνες είχα...» - Η αποκάλυψη της Αντιγόνης Ψυχράμη για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μέχρι τους 4 μήνες είχα...» - Η αποκάλυψη της Αντιγόνης Ψυχράμη για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι πολλά χρόνια μαζί και πρόσφατα, μάλιστα, έκλεισαν 7 ολόκληρα χρόνια γάμου. Οι δυο τους μίλησαν στην κάμερα του Happy Day, την Πέμπτη 8/9, και μίλησαν για την δεύτερη εγκυμοσύνη της ηθοποιού, την οποία διανύει αυτή τη στιγμή και δεν μένει πολύς καιρός ακόμα μέχρι να γεννήσει.

Ο πρώτος, λοιπόν, αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε ότι η καλή του είναι έγκυος, ενώ εκείνη εξέφρασε τα άγχη της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της κύησης, εξηγώντας πως πλέον όλα είναι καλά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Οι δηλώσεις του Μακαλιά και της Ψυχράμη για την δεύτερη εγκυμοσύνη

«Φυσικά και αγχώνομαι. Είναι σαν το πρώτο. 7 μηνών είμαι τώρα. Είναι πιο δύσκολη από την πρώτη, μέχρι τους 4 μήνες είχα εμετούς, δυσγευσίες, διάφορα ορμονικά προβλήματα, αλλά τώρα μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα.

«Είχαμε επέτειο 10 ετών γνωριμίας και θέλαμε να κάνουμε ο καθένας ένα δώρο. Εγώ της έκανα άλλο δώρο, η Αντιγόνη μου έκανε δώρο το τεστ. Την έβγαλε φθηνά, όπως κατάλαβες», επισήμανε ο Μακαλιάς.

Η εξομολόγηση της Αντιγόνης για το δεύτερο παιδί της

Μανούλα για δεύτερη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία πριν τον ερχομό του παιδιού της απολάμβανε μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μακαλιά τις διακοπές τους, μαζί φυσικά με τον γιο της.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια, που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες, από το μπάνιο που απόλαυσαν ομαδικώς στην θάλασσα.

Ταυτόχρονα όμως, μοιράστηκε και τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για αυτά που έρχονται.

«Τόσο πλήρης, τόσο ευτυχισμένη αλλά και αγχωμένη και φοβισμένη για το τι έρχεται…. κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική ευτυχώς που έχω εσάς, η αγάπη και η ανιδιοτέλεια που μου προσφέρετε με δυναμώνει, με εξελίσσει και με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σας αγαπάω», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι νέες φωτογραφίες της Αντιγόνης Ψυχράμη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Φωτογραφίες της Αντιγόνης Ψυχράμη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα