Σήμερα η κηδεία της Φρύνης Αρβανίτη - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την ηθοποιό

Για όσους επιθυμούν να πουν το τελευταίο αντίο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας / Facebook
Σπύρος Μπιμπίλας / Facebook

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά ο καλλιτεχνικό κόσμος, τη γνωστή ηθοποιό Φρύνη Αρβανίτη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 χρόνων. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας το Σάββατο (03/09). Με νέα του ανάρτηση στο facebook γνωστοποιεί ότι η κηδεία της θα γίνει σήμερα 8/9 στο Περιστέρι για όποιον επιθυμεί να παραβρεθεί.

Η ανάρτηση του Μπιμπίλα για την κηδεία της Φρύνης Αρβανίτη

«Όσοι θέλουν να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη μας Φρύνη Αρβανίτη που έφυγε από κοντά μας πριν λίγες μέρες, ας έρθουν στο Κοιμητήριο Περιστερίου Αναπαύσεως 35 κοντά στο μετρό Ανθουπολης. Πέμπτη στις 11.30 το πρωί να πούμε Καλό ταξίδι όλοι μαζί στην φίλη μας» έγραψε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ποια ήταν η Φρύνη Αρβανίτη

Η Φρύνη Αρβανίτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944.Μαθήτευσε στη Νέα Ελεύθερη Σκηνή Κ. Πλούμπη όπου πρωτοεμφανίστηκε, και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του ΣΕΗ το 1965. Για την προσωπική της ζωή δεν γνωρίζουμε πολλά. Ωστόσο η ίδια μεσουράνησε στη χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας ενώ έπαιξε και στην τηλεόραση σε πολλά δημοφιλή σήριαλ.

Ήταν φίλη και συνεργάτης του Στάθη Ψάλτη με τον οποίο συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια και είχε μοιραστεί το πως τα περιττά κιλά της, της χάρισαν ρόλους. Μάλιστα δε δίστασε να πει πως όταν ήθελαν μια χοντρή, φώναζαν εμένα. Άλλωστε όσα χρόνια γνωρίσαμε ως ηθοποιό την Φρύνη πάντοτε οι ρόλοι της ήταν χαρακτηριστικοί είτε στην επιθεώρηση στο θέατρο, είτε στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση.