Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Άλλαξαν πορεία όταν είδαν τους δημοσιογράφους - Η άφιξη του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου στα δικαστήρια

Tα πρώτα πλάνα πριν την έναρξη της δίκης

Άλλαξαν πορεία όταν είδαν τους δημοσιογράφους - Η άφιξη του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου στα δικαστήρια
News 08.09.2022 10:20
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Σε εξέλιξη είναι σήμερα 8/9 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατέφτασε πριν από λίγη ώρα στα Δικαστήρια συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του, αλλά και από τη γυναίκα του Ελπίδα Νίνου, που θα είναι και σήμερα μάρτυρας. H κάμερα του Mega Kαλημέρα τους εντόπισε πριν την έναρξη της δίκης, με τους ίδιους να μην κάνουν καμία δήλωση και να αποφεύγουν τους δημοσιογράφους.

Η αντίδραση Νίνου - Φιλιππίδη όταν αντίκρυσαν τους δημοσιογράφους

Όπως προείπαμε απέφυγαν τις κάμερες ενώ την ίδια στάση είχαν και η καταγγέλλουσα Λένα Δροσάκη με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αλλά και την ηθοποιό Τζένη Διαγούπη που είναι μάρτυρες κατηγορίας. Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ελπίδα Νίνου ξέσπασε σε κλάματα όταν έγινε αναφορά στις εξωσυζυγικές σχέσεις του συζύγου της, ενώ σχολίασε ότι δεν είχε δώσει δικαιώματα και ούτε της είχε αναφέρει κάτι κάποιος από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Αρνήθηκε να το αποδεχτεί, ενώ προσπάθησε να διαψεύσει και τις τρεις καταγγέλλουσες, την πρώτη εκ των οποίων γνώριζε και δικαστικά και ισχυρίζεται ότι ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό της. Μάλιστα χρησιμοποίησε ως τεκμήριο τη μαρτυρία της Θάλειας Ματίκα, που ισχυρίζεται ότι αυτή της το εκμυστηρεύτηκε. Να σημειωθεί ότι η Θάλεια Ματίκα είναι κουμπάρα του Πέτρου Φιλιππίδη ωστόσο έχουν διακόψει πλήρως τις σχέσεις τους.

Τι είπε σε χθεσινή της συνέντευξη η Ματίκα για τη στάση της Νίνου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», βρέθηκε σήμερα η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα που μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Υπενθυμίζεται ότι υπήρξαν κουμπάροι ωστόσο δεν μιλάνε εδώ και δέκα χρόνια. Η ίδια με αφορμή τη στάση της Ελπίδας Νίνου απέναντι στις καταγγελίες διαχώρισε πλήρως τη θέση της λέγοντας ότι εκείνη σε αντίστοιχη περίπτωση θα στεκόταν στο πλευρό των θυμάτων.

Αναφερόμενη στην υπόθεση Φιλιππίδη η Ματίκα είπε:

«Mας είχε παντρέψει με τον Τάσο, όπως έχω πει και σε παλιότερη συνέντευξή μου, έχουμε να μιλήσουμε πάνω από δέκα χρόνια. Όλα αυτά με σόκαραν γιατί και ο Λιγνάδης ήταν καθηγητής του Τάσου στο θέατρο και με τον Κιμούλη είχαμε συνεργαστεί. Δεν γνώριζα τίποτα και το εννοώ. Όταν διάβασα τις καταγγελίες είπα δεν είναι δυνατόν».

Τέλος αναφερόμενη στη στάση της Νίνου απέναντι στις καταγγελίες απάντησε στο τι θα έκανε σε αντίστοιχη περίπτωση:

«Ως γυναίκα θα κοιτούσαν να είμαι δίπλα σε εκείνες που καταγγέλλουν τον άντρα μου. Θα κοιτούσα να δω τι δυσλειτουργεί στον άντρα μου αν ήταν πολλές οι καταγγελίες. Θα ήμουν σίγουρα δίπλα στα θύματα. Όποιος και να ήταν είτε ο άντρας μου είτε ο γιος μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

''Ένιωσε αμφιβολίες κατά τη διάρκεια του γάμου τους'' - Οι αποκαλύψεις της Ελπίδας Νίνου κατά τη διάρκεια της δίκης Φιλιππίδη

Διακόπηκε λόγω έντασης η δίκη Φιλιππίδη - Ζήτησαν από το γιο του να φύγει από την αίθουσα

Share