Κάνει το γύρο του διαδικτύου - Ο ξέφρενος χορός του Σάκη Ρουβά που έγινε viral στο Tik Tok

Επικά τα σχόλια των χρηστών

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή την μεγάλη συναυλία που έδωσε στην Λεμεσό της Κύπρου ο Κωνσταντίνος Αργυρός (δείτε εδώ τον λόγο που διέκοψε την συνευλία του πριν από λίγες ημέρες) βρέθηκε ως guest star στο πλαίσιο της περιοδείας του «Ελεύθερος Tour».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστ΄πης κατάφερε να γίνει για μια ακόμη φορά viral και όχι άδικα. Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Σάκης Ρουβάς "έκλεψε" τις εντυπώσεις με τον ξέφρενο χορό του καθώς ο γνωστός καλλιτέχνης τα έδωσε όλα για όλα στη σκηνή με αποτέλεσμα το βίντεο που τον τράβηξε θαυμάστριά του να γίνει viral στο Tik Tok όπου και το δημοσίευσε.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο βίντεο έχει σχεδόν πάνω από 35 χιλιάδες likes ενώ από την άλλη τα σχόλια που απέσπασε ήταν άκρως ξεκαρδιστικά.

Το βίντεο του Σάκη Ρουβά που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Σπάνια μιλάει για αυτό - Η δουλειά που έκανε ο Σάκης Ρουβάς πριν το τραγούδι

Όλοι γνωρίζουν πως ο Σάκης Ρουβάς είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές, πόσοι όμως γνωρίζουν τι έκανε στην αρχή της καριέρας τους;

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν φτάνει στην κορυφή από την μια στιγμή στην άλλη, μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να είναι ένας καταξιωμένος τραγουδιστής αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήταν πάντοτε έτσι. Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές, με τον ίδιο να έχει γράψει τη δική του ιστορία, αν και δεν ήταν η πρώτη του προτεραιότητα, όταν ήταν σε νεότερη ηλικία.

Ο ίδιος έκανε την αρχή, όταν μετά την εγκατάστασή του στην Πάτρα, συνάντησε... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr