«Ο σύζυγός μου είχε όπλο»: Σοκάρει η Ελπίδα Νίνου με τις αποκαλύψεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Έμπλεξε και τον Μπιμπίλα στην υπόθεση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο σύζυγός μου είχε όπλο»: Σοκάρει η Ελπίδα Νίνου με τις αποκαλύψεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Έμπλεξε και τον Μπιμπίλα στην υπόθεση

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται και σήμερα, Πέμπτη 8/9, και η κάμερα του Πρωινού βρέθηκε έξω από το δικαστήριο για να μεταφέρει τις εξελίξεις. Η Ελπίδα Νίνου, αφού απέφυγε τις κάμερες σε πρώτο επίπεδο, κλήθηκε να καταθέσει για ακόμη μία φορά, καθώς προέκυψαν κενά μετά τις προηγούμενες αποκαλύψεις της για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε δηλώσει πως γνώριζε μόνο την μία καταγγέλουσα και αυτό που έγινε επίσης γνωστό είναι πως είχε πλησιάσει την μητέρα της, αλλά και τον Σπύρο Μπιμπίλα για να ρωτήσει εάν γνώριζαν τι συμβαίνει μεταξύ τους, μετά τα μηνύματα που είχε δει. Παρά το γεγονός πως υποστηρίζει ότι εκείνη προσπαθεί να τον εκδικηθεί και γι' αυτό βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη θέση, τότε, εξήγησε, πως είχαν περάσει όλα από το μυαλό της.

Κάτι ακόμα, ωστόσο που σημειώθηκε και προκάλεσε σοκ στο πλατό, είναι τα λόγια της ίδιας σχετικά με το ότι ο σύζυγός της είχε στην κατοχή του ένα όπλο, το οποίο φυλούσε στο σπίτι τους.

Οι νέες δηλώσεις της Ελπίδας Νίνου στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Οι δηλώσεις της δικηγόρου του κατηγορούμενου

Σε δηλώσεις στην κάμερα της «Super Κατερίνα» προέβη η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη επιχειρώντας να αποκαταστήσει κάποιες λεπτομέρειες της δίκης που μεταδόθηκαν διαστρεβλωμένα. Μεταξύ αυτών ήταν και το κατά πόσο γνώριζε η Νίνου τις καταγγέλλουσες, αλλά και το κατά πόσο έχει επηρεαστεί από τον σύζυγό της στα όσα κατέθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια ήταν σήμερα 7/9 η μάρτυρας που κατέθετε και ξέσπασε σε κλάματα προς υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν άφησα την Ελπίδα Νίνου να απαντήσει, γιατί η μάρτυρας προβλέπεται από το νόμο να καταθέσει μόνο για περιστατικά που ήταν μπροστά. Το τι έχει συζητήσει με τον σύζυγό της και της μετέφερε εκείνος που είναι και κατηγορούμενος δε μπορεί η Ελπίδα Νίνου να απολογηθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παρόν στο δικαστήριο και όταν έρθει η δικονομική ώρα και τελειώσει η διαδικασία και θα ακουστεί η απολογία του.

Τον υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή, η διαδικασία συνεχίζεται, υπήρξε πραγματικά μία φόρτιση στη μάρτυρα και μια συναισθηματική εμπλοκή είναι κάτι το οποίο το καταλαβαίνεται όλοι είναι η σύζυγός του, είναι μητέρα του παιδιού της υπάρχει ένας κοινός βίος τριάντα ετών και όλα αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να μην υπάρχουν ούτε στην ζωή της ούτε στην καρδιά της.

Η ζωή τους δεν ήταν πάντοτε με χρυσόσκονη και έτοιμη ήταν μια ζωή δυο ανθρώπων που συναντήθηκαν σε μικρή ηλικία, ήταν δημιουργικοί και φτιάξανε ότι φτιάξανε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε για την εξέλιξη τη δίκης:

Νέα δίκη δεν υπάρχει η δίκη συνεχίζεται, παραθέτουμε πάρα πολλά στοιχεία τα οποία δεν δημοσιεύονται και θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι τα δικαστήρια αρχίζουν και τελειώνουν στις αίθουσες και όχι στα τηλεοπτικά παράθυρα. Δεν γνωρίζει τις καταγγέλλουσες σαν ηθοποιούς σαν οντότητες. Είπε ότι μπορεί να ένιωσε ανασφαλής κατά τη διάρκεια του γάμου της, λόγω των όσων ακούγονταν, όπως κάθε γυναίκα.