Σμαράγδα Καρύδη: Ευχήθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια στην κόρη του Αθερίδη για τον γάμο της

Οι δυο γυναίκες έχουν εξαιρετικές σχέσεις

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από δύο μέρες η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή, έκανε μαζί γάμο και βάπτιση ζώντας την απόλυτη ευτυχία μαζί με το σύζυγό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τον γιο τους. Από το πλευρό της φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν ούτε οι γονείς της, αλλά ούτε και η σύντροφος του πατέρα της Σμαράγδα Καρύδη, που της ευχήθηκε με πολύ τρυφερά λόγια για την ευτυχία της.

Και όχι μόνο, αλλά στο γαμήλιο γλέντι η ηθοποιός φαίνεται να λύθηκε και να το γλέντησε με την ψυχή της, αφού την είδαμε σε βίντεο να χορεύει μαζί με φίλες της σα να μην υπάρχει κάποιος άλλος τριγύρω.

Οι ευχές της Καρύδη στην Φωτεινή Αθερίδη για την γαμοβάπτιση

«Να ‘σαι πάντα ψηλά, πάντα στο φως», έγραψε στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός.

Οι ευχές της Σμαράγδας Καρύδη στη Φωτεινή Αθερίδου

Έχει αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο ο Αθερίδης

Πριν από καιρό η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για τον αγαπημένο της σύντροφο, Θοδωρή Αθερίδη και το πώς έχει επηρεάσει αυτά τα χρόνια τη ζωή της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε ακόμα για την περιπέτεια που έζησε πριν από λίγο καιρό με τον κορωνοϊό αποκαλύπτοντας πως είχε φοβηθεί πολύ.

«Δεν ανακάλυψα ποτέ από πού κόλλησα κορωνοϊό! Οι φίλοι μου, μου λένε αφού κόλλησες εσύ… Δεν κόλλησε κανένας στο Celebrity Game Night. Mάλιστα δεν κόλλησαν και οι παίκτες γιατί τους απέφευγα γιατί φοβόμουν να μην κολλήσω! Είχα 9 μέρες υψηλό πυρετό. Τρόμαξα δεν θα πω ψέματα», είπε αρχικά.

Για τις καταγγελίες στο θέατρο σχολίασε: «Υπάρχουν φαινόμενα βίας στο θέατρο όπως και παντού στην κοινωνία. Στο τέλος θα βγει κάτι καλό από αυτό. Αυτά που ακούστηκαν δεν τα είχα ακούσει. Υπάρχουν ναρκισιστικές συμπεριφορές στο θέατρο όπως και σε άλλους χώρους. Είμαι και προφυλαγμένη εγώ γιατί με τον Θοδωρή δουλεύουμε μαζί 20 χρόνια».

Για τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη είπε: «Ο Θοδωρής έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο. Το καλό με τον Θοδωρή είναι ότι ταιριάζουμε. Όταν ωριμάσεις σε έλκει αυτό που σου ταιριάζει. Ακούω τη γνώμη του και αυτός τη δικιά μου. Για τη σκηνοθεσία μου, μου είπε τα καλύτερα. Είχα τη στήριξή του σε αυτό.

Ο γάμος δε μου λέει κάτι. Δεν θεώρησα ότι είναι απαραίτητο. Δε χρειάστηκε. Δεν με πίεσαν οι γονείς μου».