Λύτρας για Παναγιωτόπουλο: «Έχει κάνει αγωγή αποζημίωσης» - Δεν επιθυμεί ούτε την συγγνώμη του η καταγγέλουσα

Αναμένεται η δίκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λύτρας για Παναγιωτόπουλο: «Έχει κάνει αγωγή αποζημίωσης» - Δεν επιθυμεί ούτε την συγγνώμη του η καταγγέλουσα

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς, μπορεί να άνοιξε ξανά το κατάστημα του στην Αλόννησο, όμως η υπόθεση για την βιντεοσκόπηση και την δημοσιοποίηση των προσωπικών στιγμών του με διάφορες συντρόφους του δεν έχει κλείσει και αναμένεται η δίκη. Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της μίας από τις καταγγέλουσες, μίλησε στην Super Κατερίνα, την Πέμπτη 8/9, και εξήγησε την περίπτωση της πελάτισσάς του.

Ανέφερε, δηλαδή, πως έχει ζητηθεί αποζημίωση από τον κατηγορούμενο, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακούργημα και εξήγησε πως η ψυχική υγεία της κοπέλας έχει διαταραχθεί και πως καμία συγγνώμη δεν θα μπορούσε να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και περιμένουμε να προσδιοριστεί το δικαστήριο. Δηλαδή, η ημερομηνία του δικαστηρίου. Έχει κάνει αγωγή αποζημίωσης λόγω ηθικής βλάβης. Δεν έχει σημασία το ύψος της αποζημίωσης. Να σας πω γιατί. Όταν μία γυναίκα υποστεί αυτή τη μορφή κακοποίησης, αντιλαμβάνεστε ότι στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι εύκολο να αποζημιωθεί ηθικά. Είναι μία μορφή κακοποίησης», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Υπήρχαν κάποια βίντεο, τα οποία είχαν ανέβει σε κάποιες ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο. Ήταν μία σχέση, η οποία δεν είχε κρατήσει πάρα πολύ καιρό και δεν πίστευε, βέβαια, ποτέ ότι μπορεί να της συμβεί αυτό το πράγμα».

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έρθουν σε επαφή. Να ζητήσει συγγνώμη; Είναι ποτέ δυνατόν, δηλαδή, με τη συγγνώμη που θα ζητήσει, θα επανέθλει η κατάσταση της κοπέλας όπως ήταν πριν; Γιατί, σας λέω ότι είναι ένα πολύ μεγάλο σοκ για μία γυναίκα όταν αντιληφθεί ότι προσωπικές στιγμές της με τον σύντροφό της βρίσκονται στο διαδίκτυο», κατέληξε τονίζοντας πως πιθανώς ο ίδιος να βρεθεί και στην φυλακή.

Η αντίδραση του κατηγορούμενου 10 μήνες μετά το σκάνδαλο

Στην Αλόννησο βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς θέλησε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με την πρώην σύντροφό του και το βίντεο ερωτικού περιεχομένου που διέρρευσε.

Εκεί διαθέτει ένα εστιατόριο, το οποίο είχε κλείσει λόγω χρεών, ωστόσο έχει πλέον ανοίξει και αν και δεν φαινόταν πως ο κόσμος θα το επισκεπτόταν, πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η κάμερα της Super Κατερίνα, μάλιστα, βρέθηκε εκεί για να τραβήξει μερικά πλάνα και να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη, όμως εκείνος μόλις είδε την κάμερα "το έβαλε στα πόδια".