Την «τελείωσε» με μία ανάρτηση - Η αποστομοτική απάντηση της Σάσα Σταμάτη στην Δημουλίδου

Σχετικά με το πρόβλημα που συνέδεσε με τον εμβολιασμό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη πριν λίγες μέρες, είχε μοιραστεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στέλνοντας σημαντικά μηνύματα, και μεταξύ αυτών κάποια για τη σημασία των προληπτικών εξετάσεων.

Τότε, με αφορμή αυτό η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου, έκανε μία ανάρτηση συσχετίζοντας το πρόβλημά της Σταμάτη με παρενέργειες από τον εμβολιασμό, και η ίδια απάντησε κομψά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η αποστομωτική απάντηση της Σάσα Σταμάτη

Αυτή ήταν η ανάρτηση της συγγραφέα που προκάλεσε την αντίδραση της Σάσα Σταμάτη και λίγο αργότερα ήρθε η δική της απάντηση.

Η αποστομοτική απάντηση της Σάσα Σταμάτη στην Δημουλίδου
Instagram Σάσα Σταμάτη

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της για τις τηλεοπτικές της προτάσεις

Η Σάσα Σταμάτη στην οποία πρόσφατα μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας, έκανε δηλώσεις στο Open Weekend, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή το μεσημέρι του Σαββάτου, 16/7.

Η λαμπερή και εντυπωσιακή δημοσιογράφος, που δεν φοβάται να μιλήσει ποτέ ξεκάθαρα και λέει την γνώμη της ότι και να γίνει, απάντησε για την τηλεόραση και το αν της λείπει, αλλά αποκάλυψε και αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις ώστε να επιστρέψει.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη στις κάμερες της εκπομπής...

«Δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά παίρνω εγώ τηλέφωνο και αυτοπροτείνομαι, αλλά προς το παρόν δεν γίνεται κάτι», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη και συνέχισε:

«Φέτος, έτσι όπως ήταν η τηλεόραση, δεν μου έλειψε. Αναγκάστηκαν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές να γίνουν κοινωνικές και καταλαβαίνω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα για τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες που κλήθηκαν να κάνουν αυτό το πράγμα».