''Χαράμισα τη μισή μου ζωή για να...'' - Ξέσπασε πάλι ο Τσιτσιπάς στο Twitter

Αυτά είναι βάσανα!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Eurokinissi
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Eurokinissi

Για δύο πράγματα είναι ξακουστός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το ένα είναι η μεγάλη του καριέρα στο τένις και το άλλο η λατρεία του για το Twitter, όπου έχει καταφέρει αμέτρητες φορές να προκαλέσει αρνητικά σχόλια για τις αναρτήσεις του. Αυτή τη φορά έκανε άλλο ένα παράπονο στους ακόλουθούς του που είχε να κάνει με την προφορά του ονόματός του.

Αυτό και άλλα πολλά τέτοια ''σοβαρά'' προβλήματα έχει εκφράσει και στο παρελθόν. Για παράδειγμα πριν από λίγο καιρό απόρησε με το πόσο υψηλά είναι τα ενοίκια, κάνοντας τον κόσμο να τον ''πάρει στο ψιλό'' λόγω της περιουσίας των πολλών εκατομμυρίων που έχει φτιάξει.

Το παράπονο του Τσιτσιπά για την προφορά του ονόματός του

Συγκεκριμένα, γράφει στο twitter: «Χαράμισα τη μισή μου ζωή για να λέω σε ανθρώπους πως να προφέρουν σωστά το όνομά μου». Πολλές φορές στο εξωτερικό τον ανακοινώνουν ως «Τσιτσίπας», ωστόσο δεν είναι και τόσο δύσκολο το επίθετό του για να δημιουργεί πρόβλημα.

Έχει παραδεχτεί πως του κάνουν ζημιά τα social media

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη στο SPORT24 όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις αλλά και δηλώσεις που έχει κάνει παλιότερα καθώς έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

«Υπήρξε υπερβολή εκ μέρους εκείνων που το εισέπραξαν. Υπάρχουν πολλές εκδοχές γι’ αυτό που είπα κι εγώ το πιστεύω και το στηρίζω μέχρι και τώρα. Εμένα μου αρέσει πολύ η ποιότητα και σαν πρέσβης της χώρας μου θέλω να φανεί αυτή η ποιότητα και στη χώρα μου», σημείωσε για την περιβόητη ανάρτηση.

Κια συνέχισε μιλώντας για τα social media: «Κάθε μέρα μου κάνουν ζημιά. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού και δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά ένας δημοσιογράφος πήρε κάποια λόγια από αυτά που είπα και τα παράφρασε.

Έγινε δυσφήμιση χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Πιστεύω πως οποιοδήποτε άνθρωπος νιώθει ότι η υγεία του δεν βρίσκεται στα καλύτερά της πρέπει να πάει να εμβολιαστεί, οπότε ναι είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι».