Ανακοινώθηκε ο γάμος στην Super Κατερίνα - Το αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς

Ποιο διάσημο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινώθηκε ο γάμος στην Super Κατερίνα - Το αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα ζευγάρια της σόουμπιζ που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media με την σχέση τους και τις κοινές τους εμφανίσεις κατά τις οποίες είναι ασυγκράτητοι. Ένας από τους φίλους της τραγουδίστριας, ο Λάκης Γαβαλάς, μίλησε στην Super Κατερίνα την Πέμπτη 8/9 για τους δυο τους και έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για την σχέση τους.

Δήλωσε πως η ίδια είναι πιο ερωτευμένη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ και κάθε φορά που ο ηθοποιός χρειάζεται να φύγει εκείνη στεναχωριέται, ενώ δεν δίστασε να πει πως θα παντρευτούν άμεσα, αν και δεν γνωρίζει αν η τελετή θα πραγματοποιηθεί αυτή τη χρονιά.

Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για τον γάμο της Βανδή και του Μπισμπίκη

«Την παίρνω τηλέφωνο για να έρθει σε ένα πάρτι που κάναμε με κάποιους Τούρκους, που την λατρεύουν και αυτή. Μου λέει "Λάκη μου, έχω τα γενέθλια του γιου μου αύριο.

Είμαι στεναχωρημένη, γιατί ο Βασίλης έφυγε σήμερα το πρωί" και μετά μου έστειλε και ένα μήνυμα για να μου πει ότι πραγματικά δεν μπορεί να έρθει και με ένα δάκρυ από κάτω. Άρα, πάει να πει ότι η γυναίκα αυτή είναι ευτυχισμένη. Ίσως το αποζητούσε κιόλας. Ίσως υπήρχε ένα κενό, που η ευτυχία η ολοκληρωμένη, όπως φαίνεται ότι την έχει τώρα, δεν την είχε βρει», είπε αρχικά.

Και τόνισε: «Θα παντρευτούν, αλλά δεν ξέρω αν θα παντρευτούν φέτος».

Την γνώριζε από το 1996 - Η αποκάλυψη που έκανε ο ηθοποιός για την σχέση τους

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε πριν λίγο καιρό ο Βασίλης Μπισμπίκης και φυσικά ρωτήθηκε για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή κι αν την είχε δει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, πριν την γνωρίσει.

«‘Επαιζαν πάντα αυτά στην ζωή μου, μού άρεσαν τα μπουζούκια και πήγαινα. Γιατί ακούω κι αυτό τώρα ότι ο Μπισμπίκης πάει στα μπουζούκια. Και στην Βανδή και στον Κονταρό και στον Μαζωνάκη, παντού πήγαινα. Έχω πάει στην Δέσποινα Βανδή πολύ παλιά, το 1996... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr

Εξωτερική φωτογραφία NDP