''Δεν είσαι και η Θεοδωρίδου'' - Η απίστευτη ατάκα που άκουσε η Νατάσα Μποφίλιου για την καριέρα της

Ποιος της την είπε:

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν είσαι και η Θεοδωρίδου'' - Η απίστευτη ατάκα που άκουσε η Νατάσα Μποφίλιου για την καριέρα της

Καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα 8/9 η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου, που μίλησε για την ζωή και την καριέρα της. Μεταξύ άλλων μίλησε και για την επική ατάκα που έχει δεχτεί από έναν μικρό φίλο της, που δεν τη θεώρησε και πολύ γνωστή, παρά τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια.

Ενδεικτικό της καριέρας της πέρα από τους ατομικούς της δίσκους και τους χιλιάδες θαυμαστές που την ακολουθούν είναι και η πρόσφατη συνεργασία της με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού έντεχνου τραγουδιού στη χώρα μας, που χαροποίησε πολλούς.

Ποιος είπε την ατάκα «Γκούγκλαρα Νατάσα και μου έβγαλε Θεοδωρίδου»;

Στη συνέντευξή της λοιπόν μίλησε και για αυτό το ξεκαρδιστικό περιστατικό:

«Πρέπει να σου πω ένα πάρα πολύ αστείο περιστατικό. Είναι ένας πιτσιρίκος, συμμαθητής του, έρχονται όλα τα κοριτσάκια να με αγκαλιάσουν και να βγάλουμε φωτογραφία, κι αυτός με κοίταζε πολύ διερευνητικά. Και μου λέει “κυρία, γιατί δεν κάνετε κανένα ντουέτο με κανέναν γνωστό καλλιτέχνη, να γίνετε κι εσείς γνωστή;”.

Του λέω “είμαι ήδη γνωστή” και μου λέει “δεν είστε και τόσο γνωστή”. Τον ρώτησα αν με έχει γκουγκλάρει και μου λέει “σας γκούγκλαρα κυρία, έγραψα Νατάσα και μου βγήκε πρώτα Θεοδωρίδου”», είπε η Νατάσα Μποφίλιου.

Για να φτάσει στην κορυφή πέρασε πολύ δύσκολα

Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Νατάσα Μποφίλιου, η οποία πριν από καιρό θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε συναυλία της που έδωσε στο κάστρο του Πλαταμώνα,

«Η συναυλία στο Κάστρο Πλαταμώνα ήταν από τις δυσκολότερες συνθήκες που έχουμε παίξει… Η σκηνή ήταν επικλινής όπως το έδαφος και κυλούσαμε όλοι προς το πίσω. Στην κυριολεξία. Προς τα πίσω. Κάποιοι από μας (εγώ) με βαρύ ιστορικό ιλίγγων χρειάστηκαν φάρμακο για να παίξουν, κάποιοι κατέβηκαν με πολύ πιο γυμνασμένα μπράτσα από την προσπάθεια να σπρώχνουν προς τα μπρος το τσέλο τους και κάποιοι με δάκρυα από την πίεση και τη δυσκολία να παίξουν ένα πιάνο σε γωνία.

Πότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα αντιμετωπίσεις σε μια περιοδεία… Και ζωή να ‘χουμε, έχουμε δει πολλά… Μπορείς όμως να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα! Αν είσαι αποφασισμένος να τα δώσεις όλα, no matter what, κάποιος θα είναι εκεί για να τα δεχτεί και να σε κάνει να υποτιμήσεις τόσο πολύ κάθε δυσκολία, που στο τέλος δεν θα θυμάσαι τι χρειάστηκε για να σταθείς στο ύψος της κατάστασης. Αδέρφια, σας ευχαριστούμε που είστε πάντα αυτός ο ‘κάποιος’. Που είστε πάντα αυτός ο φάρος που μας δείχνει το δρόμο ???? Που είστε πάντα αυτοί που τα σβήνουν όλα, εκτός από τα σημαντικά. Πάμε για τα επόμενα! Σας λατρεύω» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Νατάσα Μποφίλιου, η οποία πρόσφατα πήρε θέση στην κόντρα του Δεληβοριά με τον Κούγια.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η Νατάσα Μποφίλιου στην τελευταία της συναυλία