«Είχε τα δικά της όνειρα...» - Οι όλο νόημα ευχές της Μενεγάκη στην Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη της

Πλήθος επωνύμων της εύχονται από το πρωί

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μετά από πολλούς μήνες έντονων φημολογιών, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρωί της Πέμπτης 8/9, επιτέλους αποκάλυψε κάτι που γνώριζαν σχεδόν όλοι, πως είναι έγκυος, με μία πολύ γλυκιά και τρυφερή ανάρτηση στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, και οι ευχές από κάτω "πέφτουν" βροχή!

Μεταξύ όλων αυτών που θέλησαν να την ευχηθούν, ήταν και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μέσα από την εκπομπή της, ήθελε να μεταφέρει και εκείνη με τη σειρά της τα καλύτερα στο ζευγάρι που πρόκειται σε λίγο καιρό να φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Οι ευχές της Μενεγάκη στην Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη

«Μια κοπέλα που είχε τα δικά της όνειρα, πλησιάζει σε αυτά- άλλο το κομμάτι το επαγγελματικό και άλλο το προσωπικό…. Εγώ χαίρομαι για σένα Κωνσταντίνα μου, να είστε ευτυχισμένοι». είπε επισημαίνοντας πως κατανοεί απόλυτα τους λόγους που τόσο καιρό δεν επιβεβαίωνε το γεγονός.

Παντρεύονται τον Νοέμβριο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λίγο πριν γίνουν γονείς

Μητέρα για πρώτη φορά θα γίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους και πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Το μωράκι τους είναι αγοράκι και ανακοινώθηκε χθες 7/9 (δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες).

Μια ακόμη είδηση ωστόσο, που κυκλοφορεί παντού είναι αυτή του γάμου τους. Το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί τον Νοέμβριο, πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους.

Συγκεκριμένα, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθώς τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της ανυπομονούν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα φαίνεται πως θα το γιορτάσουν για τα καλά αφού μετά από τον πολιτικό γάμο θα ακολουθήσει και ένα party με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Να σημειωθεί επίσης, πως πριν από λίγα λεπτά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε και την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα ανακοινώνοντας επιτέλους πως είναι έγκυος.