«Από μακριά!» - Οι δηλώσεις "καταπέλτης" του Χρήστου Λούλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Έχω ένα πικρό συναίσθημα για όλα αυτά που έχουν βγει»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Από μακριά!» - Οι δηλώσεις

Την Πέμπτη 8/9, με αφορμή την δίκη Φιλιππίδη, ο Χρήστος Λούλης που ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες δηλώσεις για την ζωή του, μίλησε μεταξύ άλλων για το #metoo και αποκάλυψε επίσης και γιατί δεν θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

"Καταπέλτης" ο Χρήστος Λούλης

«Άμα βγαίνουν τέτοια πράγματα στο φως, πάντα υπάρχει μια άγρια κατάσταση. Είναι άχαρο. Είναι άσχημο. Είναι δύσκολο πράγμα. Έχω ένα πικρό συναίσθημα για όλα αυτά που έχουν βγει. Πάντα όταν συμβαίνουν αυτά νιώθεις άσχημα. Απλά όταν είναι κάτω από τα φώτα και το γκλάμουρ είναι πιο άγρια»

«Όταν έχεις πάρει μια απόφαση στη ζωή σου, αν ευσταθούν δηλαδή οι κατηγορίες, να ακολουθήσεις την ορμή σου και την επιθυμία σου σε σημείο που να βλάψεις κάποιους ανθρώπους, προφανώς θα υπάρξουν κάποιες συνέπειες που δεν είναι ωραίες. Κυρίως δεν θα είναι ωραίες για τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και τους ανθρώπους που σ' αγαπούν»

«Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν θα συνεργαζόμουν αν αθωωθεί. Γιατί δεν θα συνεργαζόμουν και πριν ακουστούν όλα αυτά. Δεν ταιριάζουμε, στη φάση. Δεν μου αρέσουν πολύ αυτά που κάνει. Οι παραστάσεις που κάνει. Δεν είμαι αυτό το στυλ. Ταλέντο έχει, πάρα πολύ ταλέντο και πολύ ευφυής σκηνικά. Το ταλέντο του είναι μοναδικό, αξιοθαύμαστο, αλλά δεν.

Δεν με προκαλεί αυτό να αναμετρηθώ μαζί του γιατί νιώθω ότι δεν θα υπάρχει πολύ ωραία χημεία. Δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι από αυτούς τους ανθρώπους που θα έλεγα αχ να συνεργαστώ μαζί του. Μου αρέσει να τον βλέπω από μακριά. Τον έχω δει σε παράσταση, δεν θυμάμαι σε ποια» είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.

Ξέσπασε μέσα στην δικαστική αίθουσα η Ελπίδα Νίνου

«Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι». Με τα λόγια αυτά η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου περιέγραψε πως ένιωσε στο άκουσμα των καταγγελιών σε βάρος του ηθοποιού για ένα βιασμό και δυο απόπειρες.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στο Athensmagazine.gr