«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σαν το σκάκι...» - "Κόλαφος" ο Λάκης Γαβαλάς στις νέες του δηλώσεις

«Πόσα θα ακούσω ακόμα;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σαν το σκάκι...» -

Στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου μίλησε το πρωί της Πέμπτης 8/9 ο Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων σχολίασε αρκετά τηλεοπτικά πρόσωπα και προγράμματα, ενώ αποκάλυψε κι έναν γάμο που θα γίνει.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

Αρχικά, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για το Asian Express, το οποίο θα βγει σε λίγο καιρό στον αέρα: «Ξέρω το Asian Food που ή είναι εστιατόρια που τρως και απολαμβάνεις ή είναι εστιατόρια που κάνεις εμετό».

Έπειτα, αναφέρθηκε και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου που θα παρουσιάσει το Love Island: «Τώρα θα μου λέει και η Έλενα: «Εγώ δεν σου έλεγα ότι αυτή είναι σαν το σκάκι που την βάζουν εδώ, την βάζουν εκεί και πιο εκεί»; Πόσα θα ακούσω ακόμα; Εγώ ξέρω ότι υποτίθεται ότι η Ηλιάνα θα είναι σε μια ομάδα που θα είναι και ένας Λάκης Γαβαλάς που θα κάνει τον κριτή. Τώρα είναι κι εκεί; Πότε θα προλάβει καλέ; Εύχομαι η Ηλιάνα να βρει το δικό της love island in her bed».

Νέα δήλωση ''κόλαφος'' του Γαβαλά για την Σοφία Χατζηπαντελή

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν στις 31/8 ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε μία από τις προσωπικότητες την οποία έχει κρίνει αρκετές φορές στο παρελθόν λόγω της εμφάνισης της, την Σοφία Χατζηπαντελή. Κυρίως επικεντρώθηκε στην υπερπροβολή που της κάνουν τα μέσα σε αντίθεση με άλλους πιο ικανούς για τον ίδιο συντελεστές του παιχνιδιού.

Η κριτής και μοντέλο πάντως δε φαίνεται να πτοείται και ιδιαίτερα από τις αρνητικές κριτικές, αλλά το βλέπει μάλλον και ως κίνητρο. Με ανάρτησή της πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι προβολές των επεισοδίων καθώς οι τηλεθεατές θα αναστατωθούν με τις επιλογές της. Κάτι που μας λέει, ότι όπως φαίνεται δε θα είναι και η αγαπημένη του κοινού...

Ο Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης στην Μπέττυ Μαγγίρα και βέβαια το GNTM και η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την κουβέντα τους.

Θέλοντας να βάλει μια τελεία στο θέμα, ο Λάκης Γαβαλάς είπε:

«Αντί να μιλάμε για τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN. Άκουσα την Βίκυ Καγιά και καταρχήν την ευχαριστώ για τα καλά της λόγια. Δεν είμαι καυστικός, είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μεταλαμπαδεύσει αυτά που έχει μάθει. Δεν μου λέει τίποτα ούτε η φούστα στο αγόρι ούτε τα φρύδια στο κορίτσι. Αλλά, όταν έχεις μία θέση και μέσα από αυτήν επιδιώκεις να κάνει ομοίως και όταν έχεις ένα Instagram ανοιχτό και το βλέπει κάποιος, θα πρέπει να το κρίνει».