Βαθιά συγκινημένος ο Μάρκος Σεφερλής - Η τρυφερή έκπληξη που δέχτηκε από τον γιο του

Με αφορμή τα γενέθλιά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Μια πολύ όμορφη στιγμή έζησε ο Μάρκος Σεφερλής στο θέατρο Δελφινάριο, κατά την διάρκεια της παράστασής του με τίτλο «Πράκτορ 00Λεφτά», με αφορμή τα γενέθλιά του, ενώ πριν μερικές μέρες συνέβη κάτι όσο έπαιζε που τον συγκίνησε πολύ.

Συγκεκριμένα, όσο το έργο βρισκόταν σε εξέλιξη, ανέβηκε ξαφνικά στη σκηνή ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, Χάρης, κρατώντας μια μεγάλη τούρτα στα χέρια. Φυσικά, αμέσως διέκοψαν την ροή της παράστασης και ο μικρός ευχήθηκε στον πατέρα του.

Η έκπληξη που δέχτηκε ο Μάρκος Σεφερλής από τον γιο του για τα γενέθλιά του

Μάλιστα, εκείνη την στιγμή, κάποιος θεατής φώναξε για ευχή και φάκελο με δώρο, με τον Μάρκο Σεφερλής να απαντά: «Έχω το καλύτερο ρε! Έχω πάρει το καλύτερο ρε». Ο γνωστός κωμικός μοιράστηκε την εν λόγω στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μέσα από ένα βίντεο, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Γενέθλια σήμερα! Μπορείτε να μου ευχηθείτε, αλλά δεν χρειάζεται να μου φέρετε δώρο! Έχω το καλύτερο».

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή του

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ζευγάρι μαζί στη ζωή αλλά συνυπάρχουν και πολλές ώρες στο σανίδι, μιας και το θέατρο είναι κοινή τους ασχολία και τους ενώνει. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον γιό τους να τους συμπληρώνει.

Ο Μάρκος είναι πηγή γέλιου και οι παραστάσεις που κάνει κάθε χρόνο στο Δελφινάριο και όχι μόνο, σφύζουν από κόσμο επιβεβαιώνοντας την απήχηση που έχει. Στο πλευρό του βλέπουμε πάντα την Έλενα μιας και φροντίζει να της δίνει ρόλους, που της ταιριάζουν και την πάνω από όλα της αρέσουν.

Η κοινή τους ζωή μετράει πολλά χρόνια, και είναι αλήθεια πως πέραν της επιτυχίας έχουν περάσει μαζί και δύσκολες στιγμές. Είναι σίγουρο πως είναι πολύ δεμένοι και είναι φτιαγμένοι ο ένας για άλλον...απορώντας πως δεν είχαν γνωριστεί νωρίτερα.

Είναι γεγονός πως κα οι δύο μεγάλωσαν στην Αθήνα, όμως ο Μάρκος δε γεννήθηκε σε αυτήν την πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από την Κόρινθο, εκεί από όπου είναι η αγαπημένη του μητέρα Χαρίκλεια. Σε κάθε περίπτωση το σπίτι τους και η ευτυχία τους στεγάζεται στην Αθήνα. (Δείτε από ποια πόλη κατάγεται η Έλενα Τσαβαλιά).

Τσαβαλιά - Σεφερλής