Γενέθλια για τον Θανάση Πάτρα - Έσβησε τούρτα έκπληξη και αποκάλυψε την ηλικία του

Μαζί με τη γυναίκα και την κόρη του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - patras_thanasis
Instagram - patras_thanasis

Ο Θανάσης Πάτρας ζει μια πολύ ωραία οικογενειακή φάση, καθώς έχει δημιουργήσει ότι ονειρευόταν στη ζωή του με τη γυναίκα του και την μικρή του κόρη. Ο δημοσιογράφος μοιράζεται μαζί τους όλες τις όμορφες στιγμές του κα έτσι και έκανε για άλλη μια φορά.

Γενέθλια είχε ο δημοσιογράφος και μαζί με τα δύο κορίτσια του έσβησε μια όμορφη τούρτα στο σπίτι, όπου μένουν. Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία του και με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram περιέγραψε τα συναισθήματα, που το κατακλύζουν με βάση την ημέρα εκείνη.

Η ανάρτηση του Θανάση Πάτρα για τα γενέθλιά του

«48 σήμερα!!! 49 ξεκινήσαμε!!! Αισθάνομαι ευλογημένος και τυχερός που είμαι υγιής, ωριμάζω και μαθαίνω καθημερινά υπέροχα και πρωτόγνωρα πράγματα. Ευχαριστώ από καρδιάς για τις θερμές και ειλικρινείς ευχές.
Υγεία και αγάπη σε όλους».

Πάτρας γενέθλια
Instagram - patras_thanasis

Ο Θανάσης Πάτρας συγκινεί με την εξομολόγησή του για την εξωσωματική της συζύγου του

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και την Δήμητρα Καλφούντζου μίλησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (1/11) ο Θανάσης Πάτρας. Ο γνωστός παρουσιαστής που τον είδαμε πρόσφατα να συμμετέχει στην Φάρμα εξομολογήθηκε μαζί με την σύζυγό του, Κατερίνα Παγώνη, τις δυσκολίες που πέρασαν για να αποκτήσουν την κόρη τους.

«Είμαστε 17 χρόνια παντρεμένοι αλλά είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μία μέρα. Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα και τελικά παντρευτήκαμε, είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Παγώνη πήρε τον λόγο: «Η πιο δύσκολη στιγμή για εμάς ήταν ότι προσπαθούσαμε επτά χρόνια να κάνουμε παιδάκι, κάναμε 10 εξωσωματικές, βεβαίως ήρθε η κόρη μου όπου δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα . Η ζωή μας απέκτησε εντελώς διαφορετικό νόημα μετά. Όταν το συζητάμε, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πώς ήταν πριν, είναι κάτι απίστευτο.

Ο Θανάσης ήταν πολύ δίπλα μου, δεν με άγχωσε ποτέ, πάντα μου έλεγε ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει εάν θα κάνουμε παιδί και αυτό μου έδινε μεγαλύτερη δύναμη και περισσότερο πείσμα για να προχωρήσω».