Χαρές στην οικογένεια Σεφερλή - Τσαβαλιά! Το αποκάλυψε η Έλενα με μια ανάρτηση στο Instagram

Οι φωτογραφίες με την τούρτα του Μάρκου για τα γενέθλια του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, το γιο τους Χάρη (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει). Είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μέχρι σήμερα παραμένουν πολύ ευτυχισμένοι.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, η ηθοποιός έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση για το σύζυγό της με αφορμή τα γενέθλια του. Έγινε 54 ετών και το γιόρτασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η ανάρτηση της Τσαβαλιά για τον Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δυο φωτογραφίες του Μάρκου Σεφερλή να ποζάρει με την τούρτα του αγκαλιά.

«Χρόνια πολλά στον πιο στοργικό πατέρα και τον πιο υπέροχο σύντροφο - σύζυγο. Χρόνια πολλά @markos_seferlis_real. Χρόνια πολλά ΠΡΑΚΤΩΡ 00…54 Σ’ αγαπάω πολύ.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ζευγάρι μαζί στη ζωή αλλά συνυπάρχουν και πολλές ώρες στο σανίδι, μιας και το θέατρο είναι κοινή τους ασχολία και τους ενώνει. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον γιό τους να τους συμπληρώνει.

Ο Μάρκος είναι πηγή γέλιου και οι παραστάσεις που κάνει κάθε χρόνο στο Δελφινάριο και όχι μόνο, σφύζουν από κόσμο επιβεβαιώνοντας την απήχηση που έχει. Στο πλευρό του βλέπουμε πάντα την Έλενα μιας και φροντίζει να της δίνει ρόλους, που της ταιριάζουν και την πάνω από όλα της αρέσουν.

Η κοινή τους ζωή μετράει πολλά χρόνια, και είναι αλήθεια πως πέραν της επιτυχίας έχουν περάσει μαζί και δύσκολες στιγμές. Είναι σίγουρο πως είναι πολύ δεμένοι και είναι φτιαγμένοι ο ένας για άλλον...απορώντας πως δεν είχαν γνωριστεί νωρίτερα.

Είναι γεγονός πως κα οι δύο μεγάλωσαν στην Αθήνα, όμως ο Μάρκος δε γεννήθηκε σε αυτήν την πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από την Κόρινθο, εκεί από όπου είναι η αγαπημένη του μητέρα Χαρίκλεια. Σε κάθε περίπτωση το σπίτι τους και η ευτυχία τους στεγάζεται στην Αθήνα. (Δείτε από ποια πόλη κατάγεται η Έλενα Τσαβαλιά).

Τσαβαλιά - Σεφερλής