Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ντοκουμέντα - Στο φως η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

Όσα αναφέρθηκαν στον αέρα του Mega Καλημέρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγες μέρες μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με ντοκουμέντα από το νοσοκομείο λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο Άκης Τσοχατζόπουλος, γνωστό έγινε το πρωί της Παρασκευής 9/9 πως ανοίγει η τρίτη διαθήκη του, και στην κάμερα της εκπομπής μίλησε ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, μιλώντας για τις ανατροπές σε σχέση με τις δύο προηγούμενες που πρόκειται να περιλαμβάνει αυτή.

Όσα αναφέρθηκαν για την διαθήκη του Τσοχατζόπουλου

«Δεν την έχουμε δει. Αναμένεται να περιέχει η αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα και ενέργειες που έχουν γίνει. Παράλληλα με τη διαθήκη μου έχει παραχωρηθεί ένα ιστορικό ηχητικών και οπτικών μηνυμάτων και στιγμιοτύπων μαζί με συγκεκριμένες επιστολές με ρητή εντολή εάν και εφόσον αμφισβητηθούν αυτά που γράφονται στη διαθήκη να τα δημοσιοποιήσω με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία.

Ο εκλιπών υποστήριζε ότι φορτώθηκε αμαρτίες τρίτων που προέρχονται από πολλούς κύκλους και όχι μόνο της πολιτικής. Το αρχείο του είχε γίνει στόχος κλοπής πολλές φορές. Όταν βγήκε από τη φυλακή κατάφερε να ανακτήσει ένα μεγάλο μέρος του αρχείου οπότε θεωρώ ότι μέσα εκεί υπάρχουν οι αποδείξεις των όσων υποστήριζε εκεί υπάρχουν οι αποδείξεις των όσων υποστήριζε. Γράφει ονόματα η διαθήκη, σίγουρα υπάρχουν στις επιστολές που μου έχουν δοθεί. Θα αλλάξει η σύγχρονη ελληνική ιστορία».

Καταβεβλημένη η Βίκυ Τσοχατζοπούλου στο ετήσιο μνημόσυνο του

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έφυγε από τη ζωή πριν έναν χρόνο (δείτε εδώ την πρώτη αντίδραση πουν είχε η Βίκυ Σταμάτη στην είδηση του θανάτου του) και το Σάββατο (03/09) τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο. Η σύζυγος του, Βίκυ Σταμάτη, ήταν φανερά καταβεβλημένη και συνοδευόταν από τον 15χρονο γιο της, Άκη.

Στο Α' Νεκροταφείο, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1. Στις εικόνες, που κατάγραψε, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου φόραγε μαύρα και έδειχνε ότι ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένη. Στο πλευρό της καθ΄όλη τη διάρκεια ήταν ο γιος της.

Η Βίκυ Σταμάτη έκανε δηλώσεις στο ετήσιο μνημόσυνο του Άκη Τσοχατζόπουλου και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ημέρα μνήμης και τιμής για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Σας παρακαλώ… Μην το αναλύσουμε τώρα. Τεράστια απώλεια. Σας παρακαλώ σεβαστείτε το παιδί. Ευχαριστώ».

Δηλώσεις έκανε και ο δικηγόρος της, ο οποίος τόνισε ότι ο γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου θέλει να αποκαταστήσει τη μνήμη του. «Είναι μία ημέρα μνήμης για τον εκλιπόντα. Τιμούμε τη μνήμη του μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Κυρίως τον γιο του, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι σεμνό και ταπεινό παιδί, νιώθει έντονα την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να αποκαταστήσει τη μνήμη του πατέρα του. Παράλληλα με τη σύσταση του ιδρύματος που επιθυμεί ο Άκης, θα έχει τη δυνατότητα να γραφτεί ένα καινούριο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας», τόνισε χαρακτηριστικά.