Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το νοσοκομείο λίγο πριν πεθάνει - Η συγγνώμη που ζήτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ανατριχιαστική εικόνα με τον ίδιο αγνώριστο ξαπλωμένη στο κρεβάτι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp

Ένα σοκαριστικό βίντεο - ντοκουμέντο κυκλοφόρησε μέσα από το Πρωινό την Τετάρτη 7/9 σχετικά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, το οποίο αποτελεί μια προσωπική συγγνώμη το πολιτικού στα άτομα της οικογένειάς του, που πλήγωσε.

Μέσα από το νοσοκομείο λοιπόν, απευθυνόταν στην γυναίκα και το παιδί του, λίγες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή με τη φωνή και την όψη του να είναι εμφανώς ταλαιπωρημένες. Φαίνεται, πως γενικότερα όλη η προσοχή είναι στραμμένη στον γιο του, αφού και η μητέρα του Άκη σε δηλώσεις της ζητάει μόνο τον σεβασμό του παιδιού και τίποτα άλλο.

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν πεθάνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

«Άκη μου, είναι Δευτέρα πρωί πρωί και αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη για όποια στενοχώρια σου δημιούργησα και εσένα και της μητέρας σου. Θα τα παλέψουμε μαζί όλα. Είσαι πάντα στην αγάπη μου».

Η ιδιόχειρη διαθήκη του Τσοχατζόπουλου

Μετά την αναβολή που πήρε η δίκη για την διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, το Πρωινό, το πρωί της Τρίτης 8/2, έφερε στο φως της δημοσιότητας το ιδιόχειρο γραπτό μαζί με ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο. Μέσα από την διαθήκη μαθαίνουμε ποιους ορίζει ως κληρονόμους του και ποιους τελικά αποκληρώνει.

Το ηχητικό ντοκουμέντο, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος, υπάρχει επειδή τα γράμματα του είναι περίεργα λόγω της μυοπάθειας που είχε στα άνω άκρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Άκη Τσοχατζόπουλο, οι μοναδικοί κληρονόμοι του είναι ο μικρότερος γιος του και η γυναίκα του. Έτσι, αποκληρώνει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, την Αρετή και τον Αλέξανδρο. Το ποσοστό που έχει ορίσει για τον καθένα είναι 70% στον γιο του Άκη και 30% στη Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Ωστόσο επειδή η περιουσία του έχει δημευθεί, δεν υπάρχουν ακίνητα ή μετρητά. Η μοναδική περιουσία που έχει και περνάει στα χέρια του δεκαπεντάχρονου γιου του είναι το ιστορικό απόρρητο αρχείο του.