«Καιρός ήταν!» - Η αφοπλιστική απάντηση του Γιώργου Τσιαντούλα για το γκέι φιλί στην τηλεόραση

Σχετικά με την σειρά «Η τούρτα της μαμάς»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Καιρός ήταν!» - Η αφοπλιστική απάντηση του Γιώργου Τσιαντούλα για το γκέι φιλί στην τηλεόραση

Η αλήθεια είναι πως όταν προβλήθηκε στην τηλεόραση είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, τις οποίες είχαν σχολιάσει αρκετά οι ηθοποιοί της σειράς, και αυτό ήταν ένα από τα θέματα για τα οποία μίλησε την Παρασκευή 9/9 στις κάμερες του «Breakfast@star» ο Γιώργος Τσιαντούλας.

Ο γνωστός ηθοποιός που συμμετείχε στην σειρά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, και για το γκέι φίλι στη σειρά «Η τούρτα της μαμάς».

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Τσιαντούλας

«Η πρώτη τηλεοπτική πρόταση ήρθε από τον Αλέξανδρο Ρήγα για την “Τούρτα της μαμάς”. Η πρόταση για τη σειρά ήρθε στην περίοδο της καραντίνας. Ήταν σοκ να υπάρξω σε αυτό το σύμπαν. Έλεγα στους ηθοποιούς της σειράς πως όταν ήμουν μικρός, τους θαύμαζα κι αυτοί με έβριζαν.

Καιρός ήταν να δούμε σύμφωνο συμβίωσης και γκέι φιλί στη δημόσια τηλεόραση. Είναι σημαντικό να υπάρχει ορατότητα στις μειονότητες και να μπαίνει στα σπίτια μέσω της τηλεόρασης. Να αποκτήσουμε παιδεία. Έγινε θέμα συζήτησης γιατί ήταν προϊόν της δημόσιας τηλεόρασης, ότι τα λεφτά πηγαίνουν εκεί», είπε χαρακτηριστικά...

Μπαμπάς για πρώτη φορά ηθοποιός από την Τούρτα της Μαμάς - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Μία ευχάριστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα 11/7, καθώς ο ηθοποιός Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, ο οποίος συμμετείχε στην σειρά, που τελείωσε πρόσφατα και τα μηνύματα των πρωταγωνιστών ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Το γεγονός αυτό το γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του ίδιου που κρατά στην αγκαλιά του το μικρό αυτό πλάσμα, λίγα μόλις λεπτά από τη γέννα του. Μάλιστα, φαίνεται πως δεν έχει φύγει ακόμα από την αίθουσα τοκετού. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του απέκτησαν έναν υγιέστατο γιο και τα συναισθήματά τους δεν περιγράφονται. Ξέρουν, όμως, πως από αυτή τη στιγμή η ζωή τους αλλάζει για πάντα.

«11/7/2022, 8.35 πμ. Από την στιγμή αυτή δηλώνω πως και την καρδιά μου την ίδια να χρειαστείς σου την προσφέρω κ μάλιστα με μεγάλη χαρά. Οι ζωές μας άλλαξαν για πάντα και μας προσφέρεις συναισθήματα που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν. Γιε μας, καλώς ήρθες!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στα social media και το κοινό "ξετρελάθηκε" μαζί του.

Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης