"Συνειδητοποιείς ότι έχει φύγει και..." - Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής της η Μπέτυ Μαγγίρα

Με αφορμή την απώλεια της μητέρας της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση και τα δάκρυά της η Μπέτυ Μαγγίρα στον αέρα της σημερινής 9/9 της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παππά (δείτε την εδώ).

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, με την παρουσιάστρια να βάζει τα κλάματα, μιας και εκείνη έχασε πρόσφατα την δική της.

Η on air συγκίνηση της Μπέτυ Μαγγίρα

«Η οικογένεια σε βοηθάει πολύ να το ξεπεράσεις. Το καλοκαίρι είχα δει ένα όνειρο με τη γιαγιά μου, τη μαμά της, και ξύπνησα και ήθελα να την πάρω τηλέφωνο. Τι με έπιασε τώρα; Σου έρχονται στιγμές που ξαφνικά λες “αχ, να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου”. Θέλει πολύ χρόνο να το συνειδητοποιήσεις.

Ήθελα να την πάρω τηλέφωνο να της πω ότι είδα τη γιαγιά και μου είπε αυτό κι εκείνο, τι σημαίνει αυτό;. Συνειδητοποιείς ότι έχει φύγει και δεν μπορείς να της μιλήσεις ξανά», είπε βαθιά συγκινημένη και με τρεμάμενη φωνή η Μπέτυ Μαγγίρα.

Πώς είχε αποκαλύψει στις κόρες της τον θάνατο της μητέρας της

Μια στενάχωρη αναφορά έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα ανάμεσα στη ροή της εκπομπής της ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την Παρασκευή 2/9, σχετικά με τη γνωστή απώλεια, που βίωσε στο πολύ στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τον θάνατο της μητέρας, αφού είχε χρειαστεί να πάρει χρόνο και να λείψει από την εκπομπή. Έχοντας λοιπόν, περάσει κάποιοι μήνες, η παρουσιάστρια μιλάει πιο άνετα για το ζήτημα και έτσι αποκάλυψε τον τρόπο, που επέλεξε να μιλήσει στα παιδιά της όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον πολύ δύσκολο αυτό χαμό.

«Εγώ λέω πάντα την αλήθεια στα παιδιά μου. Εκτός αν είναι κάτι πιο αθώο… Πιστεύω ότι τα παιδιά μπορούν να ακούσουν την αλήθεια, αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο να τους την πεις. Τώρα θα πω κάτι στενάχωρο. Όταν έφυγε η μητέρα μου, τους προετοίμαζα ότι θα φύγει. Μου έλεγαν να μην τους λέω τίποτα κι εγώ απαντούσα πως είναι ο κύκλος της ζωής και πρέπει να τον ξέρουν» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν τα πήρα μαζί μου για να το δουν, δεν θα ήθελα. Αλλά πρέπει να το ξέρουν. Δεν μπορείς να τους κρύβεις τα πάντα και να ζουν σε ένα ροζ σύννεφο» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».