"Θέλω να σας πω ότι..." - Τα πρώτα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη της

Στο πλευρό της ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μετά από πολύ κρυφό αποφάσισε να ανακοινώσει πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Η παρουσιάστρια ήθελε χρόνο μέχρι να το αποκαλύψει, όπως μάλιστα ανέφερε στην πρώτη της ανάρτηση με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της, θέλησε να κάνει και τις πρώτες της δηλώσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω βίντεο που δημοσίευσε. Ευχαρίστησε τον κόσμο για τα όμορφα του λόγια και δήλωσε συγκινημένη, τόσο η ίδια όσο και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Τα πρώτα λόγια της Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη της

«Θέλω να σας πω ότι πραγματικά είστε υπέροχοι. Μας έχετε συγκινήσει τόσο μα τόσο πολύ με τις υπέροχες ευχές σας, με αυτές τις γλυκές ευχές που μας στέλνετε. Δεν έχω λόγια. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας το είπα και το μοιράστηκα μαζί σας. Όσοι με ξέρετε το είχατε καταλάβει και μου αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκατε. Ειλικρινά νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ».

Πότε θα γίνει ο γάμος τους;

Μητέρα για πρώτη φορά θα γίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους και πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Το μωράκι τους είναι αγοράκι και ανακοινώθηκε χθες 7/9 (δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες).

Μια ακόμη είδηση ωστόσο, που κυκλοφορεί παντού είναι αυτή του γάμου τους. Το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί τον Νοέμβριο, πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους.

Συγκεκριμένα, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθώς τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της ανυπομονούν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα φαίνεται πως θα το γιορτάσουν για τα καλά αφού μετά από τον πολιτικό γάμο θα ακολουθήσει και ένα party με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.