Έγινε η αποκάλυψη στον αέρα του Super Kατερίνα - Το στοιχείο που πρόδωσε το διαζύγιο του Πέτρου Κουσουλού

Το στοιχείο που κίνησε τις υποψίες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έγινε η αποκάλυψη στον αέρα του Super Kατερίνα - Το στοιχείο που πρόδωσε το διαζύγιο του Πέτρου Κουσουλού

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν λίγες μέρες η αποκάλυψη πως ο γνωστός δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, παίρνει διαζύγιο, και πιο συγκεκριμένα εδώ και αρκετό διάστημα αυτός και η σύζυγός του έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους και έχουν υπογράψει τα απαραίτητα χαρτιά με άκρα μυστικότητα χωρίς να προβάλουν τίποτα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μιας και δεν ήθελαν να απασχολήσουν.

Η αποκάλυψη στον αέρα του Super Κατερίνα

Εδώ και πέντε μήνες λοιπόν φαίνεται πως έχουν επιλέξει άλλους δρόμους με την πρώην σύζυγό του, αυτό όμως που κίνησε την περιέργεια των μέσων είναι το γεγονός πως έγινε αυτό χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό. Έτσι η απάντηση δόθηκε την Παρασκευή 9/9 το πρωί μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου αποκαλύφθηκε πως είχαν κάνει πριν καιρό unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram και τότε άρχισαν οι υποψίες.

Τα πρώτα λόγια του μετά το διαζύγιο

Το πρωί της Παρασκευής 9/9 ο τηλεοπτικός φακός της κάμερας της εκπομπής πέτυχε τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό του, επιβεβαιώνοντας πως ήδη με την πρώην σύζυγό του υπέγραψαν τα χαρτιά του διαζυγίου τους και ότι πρόκειται για ένα συναινετικό διαζύγιο.

«Όλα είναι τέλεια, όλα είναι καλά, είμαστε ήρεμοι, και αυτό που προέχει είναι ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά. Βεβαίως, είναι συναινετικό, γιατί είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, και έχουμε και δύο παιδιά» κατέληξε.