Έχουν χωρίσει εδώ και 5 μήνες - Παίρνουν διαζύγιο μετά από 5 χρόνια γάμου Πέτρος Κουσουλός και Όλγα Ζαφειροπούλου

Τι συνέβη ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η είδηση πως ο Πέτρος Κουσουλός και η σύζυγός του Όλγα Ζαφειροπούλου χώρισαν έπειτα από 5 χρόνια γάμου, κυκλοφορεί ήδη από χθες 8/9 παντού. Σήμερα Παρασκευή 9/9 η εκπομπή Happy Day μετέφερε περισσότερες πληροφορίες για το διαζύγιο τους.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε μετά από 9 μήνες σχέσης, όταν η δημοσιογράφος - σχεδιάστρια κοσμημάτων ήταν ήδη πέντε μηνών έγκυος, έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Συγκεκριμένα, δυο κορούλες στις οποίες έχουν τεράστια αδυναμία και αγάπη (δείτε το σπίτι που έμεναν).

Τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κουσουλού με την σύζυγό του ήταν τον Μάρτιο του 2022 στο νυχτερινό κέντρο Hotel Ερμού, όπου δεν σταματούσαν τα "καυτά" φιλιά.

O χωρισμός Κουσουλού - Ζαφειροπούλου

Ήδη έχουν υπογραφεί τα χαρτιά του διαζυγίου, ενώ οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις αφού μην ξεχνάμε πως έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

Οι δυσκολίες που πέρασε πριν από λίγες ημέρες

Σε μία δύσκολη κατάσταση βρέθηκε την Τρίτη 30/8 ο γνωστός δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, καθώς έγινε γνωστό πως δόθηκε ένταλμα σύλληψής του για παράνομη χρήση υπηρεσιακού απορρήτου, και έτσι ο ίδιος θέλοντας να ξεκαθαρίσει το θέμα καθώς πήρε μεγάλες διαστάσεις, αποφάσισε να πάει ο ίδιος το απόγευμα της Τετάρτης στην Εισαγγελία.

Ο λόγος για τον οποίο δόθηκε το ένταλμα, ήταν διότι ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ στο ρεπορτάζ» δημοσίευσε την περασμένη Κυριακή απόρρητα έγγραφα που αφορούσαν παρακολουθήσεις της ΕΥΠ.

Ο Πέτρος Κουσουλός επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το πώς ήρθαν στην κατοχή του τα εν λόγω έγγραφα, και έπειτα προχώρησε σε αναρτήσεις στο Twitter ο δημοσιογράφος τόνισε ότι οι αποκαλύψεις του αφορούσαν δεδομένα που υπονομεύουν το δημόσιο συμφέρον και άφησε αιχμές για τα συμφέροντα που πλήττονται στην υπόθεση.