Κοιτούσε την Βίσση και "έλιωνε" - Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα για τα γενέθλια του πατέρα της, Νίκου

Η φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/ Σοφία Καρβέλα
Instagram/ Σοφία Καρβέλα

Ο Νίκος Καρβέλα, την Πέμπτη 8/9, είχε τα γενέθλιά του και η κόρη που έχει αποκτήσει μαζί με την Άννα Βίσση, η οποία μίλησε πρόσφατα για το δεύτερο παιδί του πρώην της, Σοφία Καρβέλα, του ευχήθηκε με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία ολόκληρης της οικογένειας, τότε που ο καλλιτέχνης και η τραγουδίστρια ήταν αγνώριστοι, ενώ εκείνη ήταν απλώς ένα μικρό κοριτσάκι.

Δεν έγραψε πολλά, ωστόσο η εικόνα μιλάει από μόνη της και η αλήθεια είναι πως η αγάπη που έχουν οι γονείς της ακόμη κι αν έχουν χωρίσει εδώ και τόσα χρόνια, είναι ολοφάνερη σε αυτή την περίπτωση. Η Βίσση είχε πλούσια καστανά μαλλιά με μπούκλες, ενώ ο Καρβέλας είχε ίδια κοντά και, επίσης, καστανά μαλλιά και την ώρα του "κλικ" την κοιτούσε τρυφερά, κρατώντας στα χέρια του το παιδί τους, που χαμογελούσε πονηρά στον φακό.

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα για τα γενέθλια του πατέρα της, Νίκου

Νίκος Καρβέλας Σοφία Καρβέλα
Instagram / Σοφία Καρβέλα

Οι ευχές της συντρόφου του καλλιτέχνη, Έλενας Φερεντίνου για την ημέρα της γέννησής του

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Νίκος Καρβέλας, όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, και η σύντροφος του και μητέρα του νεογέννητου παιδιού (δείτε φωτογραφία του), Έλενα Φερεντίνου, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του καλλιτέχνη από τη θάλασσα όπου φορά το μαγιό του και αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο.

«Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου, το μεράκι το κρυφό... Χρόνια πολλά!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της και απέσπασε πληθώρα σχολιών.

Νίκος Καρβέλας μαγιό