Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Δεν τήρησε τον λόγο της!» - Νέα πυρά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ κατά της Μαρίας Αντωνά

Η κόντρα τους καλά κρατεί!

«Δεν τήρησε τον λόγο της!» - Νέα πυρά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ κατά της Μαρίας Αντωνά
News 09.09.2022 13:36
Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε προς το πρόσωπό της, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επανήλθε δυναμικά με νέες δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο γνωστός make up artist έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του, για τους μεγάλους έρωτες που έζησε, αλλά και για το θέμα του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά.

Όσα εκμυστηρεύτηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι και είδα τι διαστάσεις είχε πάρει το θέμα την πήρα τηλέφωνο πολύ τίμια και της μίλησα δύο ώρες. Της είπα ότι έβλεπα να υπάρχει ένα φλερτ και μου έλεγε “είδες να γίνεται κάτι σοβαρό και δεν θέλω να σου χαλάσω τον γάμο σου”. Και μου είπε “μόλις βγεις και τα πεις αυτά στις εκπομπές θα βγω και εγώ και θα ανακαλέσω. Όταν βγήκα και μίλησα με εκείνη για τα καλύτερα λόγια εκείνη δεν τήρησε τον λόγο της να πει αυτά που μου υποσχέθηκε. Με κάποιους ανθρώπους δεν ταιριάζουμε» είπε.

Αποκάλυψε πως είναι σε σχέση με γνωστό τραγουδιστή

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι και είδα τι διαστάσεις είχε πάρει το θέμα την πήρα τηλέφωνο πολύ τίμια και της μίλησα δύο ώρες. Της είπα ότι έβλεπα να υπάρχει ένα φλερτ και μου έλεγε “είδες να γίνεται κάτι σοβαρό και δεν θέλω να σου χαλάσω τον γάμο σου”. Και μου είπε “μόλις βγεις και τα πεις αυτά στις εκπομπές θα βγω και εγώ και θα ανακαλέσω. Όταν βγήκα και μίλησα με εκείνη για τα καλύτερα λόγια εκείνη δεν τήρησε τον λόγο της να πει αυτά που μου υποσχέθηκε. Με κάποιους ανθρώπους δεν ταιριάζουμε.

Έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου. Έχω καταγράψει προσωπικές στιγμές μου, σου προσφέρει ερωτική διέγερση. Ένα ωραίο φλερτ ήταν με έναν άνθρωπο από τον χώρο πολύ διάσημο πρόσωπο σε νυχτερινό κέντρο. Ήταν πολύ ωραίο το φλερτ και ένα βράδυ έγινε ο χαμός στο καμαρίνι. Και τελικά ήμασταν μαζί για τρία χρόνια», αποκάλυψε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Τα ξεκίνησε μόνη της για να πάρει από τη διασημότητά μου» - Τα νέα πυρά του Εμμανουήλ για την Αντωνά

«Τι είμαι η Ακρόπολη;!» - Η επική ατάκα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την ηλικία του

Share