Η Βασίλισσα Ελισάβετ υπήρξε ένα από "τα κορίτσια του James Bond" - Το βίντεο με την πτώση της από το στάδιο του Λονδίνου

Για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βασίλισσα Ελισάβετ υπήρξε ένα από

Η Ελισάβετ έγινε Βασίλισσα τον Ιούνιο του 1953 φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα, ωστόσο, μετά από 96 χρόνια που ήταν στη ζωή ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει την θέση της και τα αγαπημένα της πρόσωπα για πάντα, αφού την Πέμπτη 8/9 άφησε την τελευταία της πνοή.

Μπορεί η ιδιότητά της να μην είχε καμία σχέση με τον κινηματογράφο και την μεγάλη οθόνη γενικότερα, ωστόσο υπήρξε μία στιγμή στη ζωή της, κατά την υποία υποδύθηκε...τον εαυτό της δίπλα στον James Bond, τον υποίο "έπαιζε" ο Ντάνιελ Κρεγκ. Ήταν οι Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, όταν η ίδια έγινε το… «κορίτσι» του, για τις ανάγκες ενός σποτ που προβλήθηκε την τελετή έναρξης.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ως το "Κορίτσι" του James Bond

Ο ηθοποιός συνόδευε τη βασίλισσα Ελισάβετ ως προσωπικός της φρουρός σε ένα ελικόπτερο βαμμένο στα χρώματα της βρετανικής σημαίας και στη συνέχεια και οι δυο τους πήδηξαν με αλεξίπτωτο πάνω από το στάδιο του Λονδίνου.

Η πτώση έγινε φυσικά με τη βοήθεια stuntman και με το που τελείωσε το 6λεπτο διαφημιστικό η βασίλισσα έκανε την εμφάνισή της και πήρε τη θέση της στα έδρανα των επισήμων οπότε και ξεκίνησε η τελετή.

Ο Κρεγκ, μάλιστα, μίλησε για τον θανατό της, αναφερόμενος σε μία «κληρονομιά που αφήνει και δεν μπορεί να συγκριθεί. Εγώ, όπως και τόσος πολύς κόσμος, στενοχωρήθηκα πολύ με την είδηση του θανάτου της και η σκέψη μου είναι με τη βασιλική οικογένεια. Αυτούς που αγαπούσε και όλους εκείνους που την αγάπησαν. Θα μας λείψει πολύ».

Σημαντικός είναι και ο ρόλος της στη σειρά The Crown

Το συγκεκριμένο σίριαλ αναπαριστά στιγμές από τη ζωή της βασιλικής οικογένειας και επομένως, ο θάνατος της Βασίλισσας θα φέρει ορισμένες αλλαγές. Ωστόσο, η παραγωγή είχε ήδη προβλέψει πως θα κινηθεί σε μία τέτοια περίπτωση.

Συγκεκριμένα, όπως έχει ανακοινωθεί από τον Ιούλιο, η σειρά θα μπει σε εφαρμογή η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου», που είναι ένα πρωτόκολλο, που γράφτηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1960, το οποίο καλύπτει τι θα συμβεί από τη στιγμή του θανάτου της βασίλισσας.

Η ανακοίνωση της παραγωγής του The Crown μετά τον θάνατο της

«Έχουμε τη δική μας βερσιόν της “Γέφυρας του Λονδίνου”. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι» είχε δηλώσει άτομο από την παραγωγή του «The Crown».