"Της λέω τι είναι αυτό παιδί μου;" - Η αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για την κόρη της, Μαρίνα

Το ρόφημα που έφτιαξε για την μητέρα της και τις αδερφές της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μετά τα συγκινητικά της λόγια για τον χαμό της βασίλισσας Ελισάβετ, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους συνεργάτες της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που συνέβη το πρωί με τις κόρες της.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η μικρή της κόρη, Μαρίνα έφτιαξε ένα ρόφημα με γιαούρτι, γάλα φρούτα για την μαμά της και τις αδερφές της. Ωστόσο, μόνο η παρουσιάστρια ήταν αυτή που το τίμησε.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την μικρή Μαρίνα

«Λοιπόν εμένα σήμερα η μικρή μου κόρη κάτι έφτιαξε αλλά δεν κατάλαβα γιατί εγώ αυτά δεν τα πίνω για να πω την αλήθεια.. Ήταν με λίγο γάλα, λίγο γιαούρτι ή λίγο φρούτα λίγο αυτά... “Μαμά έλα να δοκιμάσεις”… είχε βάλει σε τέσσερα ποτήρια στις αδερφές της και σε μένα τόσο (σ.σ δείχνει πόσο έβαλε στο ποτήρι) μη φανταστείτε.. τύπου να κάνουμε τσιν τσιν...

Της λέω τι είναι αυτό παιδί μου;” Δοκίμασέ το μου λέει πολύ χαρούμενη που το έφτιαξε…. Τι να κάνω η μαμά το πίνω ωραίο ήταν δεν μπορώ να πω δεν το είχα παραγγείλει αλλά μου άρεσε. “Της λέω εσύ;” “Μου λέει δεν θέλω άλλο”.. “Λέω να σας πω.. κανείς δεν τα ήπιε μόνο εγώ το δικό μου» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη για την δύσκολη εγκυμοσύνη που αντιμετώπισε με την μικρή Μαρίνα - «Δεν ήταν φυσιολογικός τοκετός»

Μετά από την πρεμιέρα που έκανε την Δευτέρα (5/9) (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης) η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, είναι γεγονός πως κάθε μεσημέρι θα κρατάει συντροφιά στους αγαπημένους της τηλεθεατές.

Μεταξύ άλλων το μεσημέρι της Τετάρτης (7/9) η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τις τέσσερις εγκυμοσύνες της ενώ αναφέρθηκε επίσης και για τα κιλά που πήρε την περίοδο της κύησης καθώς ήταν αρκετά δύσκολο να τα χάσει. Με αφορμή λοιπόν την συνέντευξη που παραχώρησε η Κλέλια Πανταζή μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη της, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε:

«Και εγώ αναρωτιόμουν όταν ήμουν έγκυος και μου έλεγαν γυναίκες «πήρα επτά κιλά», δεν είναι ότι εγώ έπαιρνα τριάντα, έπαιρνα έντεκα και δώδεκα κιλά με τόσο που έτρωγα… αλλά όταν μου έλεγαν «πήρα πέντε», έλεγα πως το κάνουν; Εννιά μήνες δεν θα φάω τίποτα;

Τρώνε συγκεκριμένα πράγματα; Ή ποια είναι αυτά τα πράγματα που δεν σε αφήνουν να πάρεις ένα στάνταρ βάρος… Το συζητούσα. Εγώ είδα στην τελευταία μου γέννα, που δεν ήταν φυσιολογικό τοκετός, όπως στις πρώτες γέννες, είδα ότι μόλις γέννησα μου είπαν πόσο είναι το μωρό και όταν μπόρεσα τη δεύτερη μέρα να πατήσω καλύτερα και να ανέβω στη ζυγαριά, κοίταξα και ήταν ακριβώς τα ίδια…

Μόνο το μωρό έλειπε…»!Το μωρό μου δεν ήταν ούτε τρία κιλά καλά καλά και εγώ είμαι σαν να έφυγαν τρία και πού είναι τα υπόλοιπα; Εγώ δεν είχα έναν σάκο, υγρά… πού πήγαν όλα αυτά έμειναν μέσα μου;».