«Έχω εκατομμύρια...» - Αποφασισμένος να βρεθεί στην Eurovision ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω εκατομμύρια...» - Αποφασισμένος να βρεθεί στην Eurovision ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Παρασκευή 9/9, και, πέρα από την αποκάλυψή του για την σχέση του με γνωστό τραγουδιστή, μίλησε για την καριέρα του στο τραγούδι και έκανε μία μεγάλη δήλωση.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως του αρέσει πάρα πολύ η μουσική και με τα κομμάτια του θεωρεί πως έχει κάνει τεράστια επιτυχία και πως το κοινό τον έχει αγαπήσει πολύ, ωστόσο αναγνωρίζει πως δεν μπορεί να φτάσει τους πολύ "μεγάλους" και σπουδαίους καλλιτέχνες. Μάλιστα, ανέφερε πως θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανούλ για την Eurovision

«Έχω εκατομμύρια views, έχω επιτυχίες, έχει λατρέψει όλη η Ελλάδα τα τραγούδια μου. Εντάξει δεν είμαι και η Άννα Βίσση», είπε χαρακτηριστικά.

Νέα πυρά από τον Influencer κατά της Μαρίας Αντωνά

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε προς το πρόσωπό της, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επανήλθε δυναμικά με νέες δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο γνωστός make up artist έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του, για τους μεγάλους έρωτες που έζησε, αλλά και για το θέμα του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά.

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι και είδα τι διαστάσεις είχε πάρει το θέμα την πήρα τηλέφωνο πολύ τίμια και της μίλησα δύο ώρες. Της είπα ότι έβλεπα να υπάρχει ένα φλερτ και μου έλεγε “είδες να γίνεται κάτι σοβαρό και δεν θέλω να σου χαλάσω τον γάμο σου”. Και μου είπε “μόλις βγεις και τα πεις αυτά στις εκπομπές θα βγω και εγώ και θα ανακαλέσω. Όταν βγήκα και μίλησα με εκείνη για τα καλύτερα λόγια εκείνη δεν τήρησε τον λόγο της να πει αυτά που μου υποσχέθηκε. Με κάποιους ανθρώπους δεν ταιριάζουμε» είπε.