Θρήνος για τον Μάριο Φραγκούλη - «Είμαι τόσο λυπημένος»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, το βράδυ της Πέμπτης 8/9, και έκτοτε θρήνος σκορπίστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα από τα πρόσωπα που επηρεάστηκαν ιδιαίτερα από αυτή την είδηση είναι και ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος είχε την τύχει να την γνωρίσει και να μιλήσει μαζί της σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Ο ίδιος, λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε το δικό του μήνυμα και αποχαιρέτησε αυτή τη γυναίκα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Το μήνυμα του Μάριου Φραγκούλη για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

«Αγαπητοί μου φίλοι, είμαι τόσο λυπημένος που άκουσα την είδηση του θανάτου της Αυτού Μεγαλειότητος Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Έχοντας συναντήσει την ίδια σε αρκετές φιλανθρωπικές περιστάσεις, μπορώ μόνο να αισθάνομαι ακραία ευγνωμοσύνη για το έργο της, την απόλυτη δέσμευσή της να είναι μία από τους πιο σημαντικούς και εμπνευσμένους ηγέτες που ο κόσμος γνώρισε ποτέ.

Οι βαθύτερες προσευχές και σκέψεις μου είναι με τη Βασιλική Οικογένεια σε αυτή την περίοδο θλίψης… “Με τα χρόνια έχω παρατηρήσει ότι κάποια χαρακτηριστικά της ηγεσίας είναι καθολικά και συχνά αφορούν την εύρεση τρόπων ενθάρρυνσης των ανθρώπων να συνδυάσουν τις προσπάθειές τους, τα ταλέντα τους, τις διορατικές τους γνώσεις, τον ενθουσιασμό και την έμπνευσή τους, να συνεργαστούν . . “», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάριος Φραγκούλης ανάρτηση για την Βασίλισσα Ελισάβετ
Μάριος Φραγκούλης / Instagram

Η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει τον θάνατό της

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως η Βασίλισσα Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη 8/9 και έκτοτε όλα τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με την ζωή, το έργο, αλλά και τα διάφορα σκάνδαλα που σχετίζονται με το όνομά της. Στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, την Παρασκευή 9/9, μάλιστα, η Λίτσα Πατέρα προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη στον "αέρα" όσον αφορά τον θάνατό της.

Πιο συγκεκριμένα, ένα χρόνο πριν είχε αναλύσει το αστρολογικό της προφίλ και είχε εντοπίσει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, καθώς και το τέλος της.

«Από τον Σεπτέμβριο του 2021, πριν από έναν χρόνο, είχα γράψει άρθρο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, αναλύοντας το αστρολογικό προφίλ της. Η βασίλισσα, ταύρος πρώτων ημερών, είχε μεγάλο σταυρό που σήμαινε ότι είχε να περάσει στη ζωή της πολλά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Τότε έγραφα λοιπόν πως το δυσαρμονικό «Τ» που έχει Άρη, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, αλλά και τη δύναμή της να επιβάλλει τη θέλησή της. Πρέπει να πούμε ότι αυτό το «Τ» σύντομα θα ενεργοποιηθεί και πάλι φέρνοντας αντίστοιχες δυσκολίες στο προσκήνιο. Δεν το έχω δει εγώ παιδιά, αλλά οι πλανήτες μιλάνε. Ανατριχιάζω, πιστεύω τόσο πολύ στην αστρολογία».