Θρήνος στην εγχώρια σόουμπιζ για τον θάνατο της Βασίλισσας - Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες του Eurobasket για την μνήμη της

Δείτε τις αναρτήσεις και το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / The Royal Family
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / The Royal Family

Την Πέμπτη 8/9 έγινε γνωστή η είδηση πως η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών και έκτοτε ανείπωτη θλίψη σκορπίστηκε σε όλο τον κόσμο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε, μάλιστα, για το γεγονός μπροστά στις κάμερες, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της, αλλά και τα συναισθήματά του από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε γι' αυτή την εξέλιξη.

Φυσικά, δεν ήταν ο μόνος που θέλησε να μιλήσει δημόσια για τον θάνατο της και έτσι πολλοί διάσημοι της ελληνικής σόουμπιζ έσπευσαν, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, να αναρτήσουν φωτογραφίες της και να γράψουν μερικά λόγια για την ζωή της και το έργο της. Ανάμεσά τους είναι η Κατερίνα Καινούργιου, η Σία Κοσιώνη και διάφοροι άλλοι.

Τα μηνύματα των Ελλήνων διασήμων για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Δούκισσα Νομικού Βασίλισσα Ελισάβετ

Μαρία Ηλιάκη Βασίλισσα Ελισάβετ

Δωροθέα Μερκούρη Βασίλισσα Ελισάβετ

Σία Κοσιώνη Βασίλισσα Ελισάβετ

Νίκος Κοκλώνης Βασίλισσα Ελισάβετ

Κατερίνα Καινούργιου Βασίλισσα Ελισάβετ

Βασίλειος Κωστέτσος Βασίλισσα Ελισάβετ

Καίτη Φίνου Βασίλισσα Ελισάβετ

Ενός λεπτού σιγή σε κάθε αγώνα μπάσκετ για την μνήμη της

Το γεγονός πως πενθεί η παγκόσμια κοινωνία είναι, επίσης, ολοφάνερο, από το γεγονός πως την ίδια ημέρα που άφησε την τελευταία της πνοή, αλλά και σε κάθε επόμενο αγώνα του Eurobasket 2022, όλες οι ομάδες κράτησαν και κρατούν ενός λεπτού σιγή για την μνήμη της πριν τη σέντρα και το τζάμπολ των παιχνιδιών για το Europa League, το Conference League.

Παράδειγμα αποτελούν οι εικόνες από τους αγώνες ανάμεσα σε Ζυρίχη – Άρσεναλ και Ναντ – Ολυμπιακός για το Europa League, αλλά και από το Μεγάλη Βρετανία – Ιταλία για το Eurobasket 2022, που προβλήθηκε μέσα από το κανάλι της ΕΡΤ, αργά το βράδυ.