«Η μαμά μου φρίκαρε..» - Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη της Γαλάτειας για τον Γιώργο Παπαδόπουλου

Η επική γνωριμία γαμπρού και πεθεράς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
 «Η μαμά μου φρίκαρε..» - Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη της Γαλάτειας για τον Γιώργο Παπαδόπουλου

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 9/9 ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για την σχέση και την οικογένειά του, λίγες μέρες μετά την βάφτιση του γιου τους.

Οι δηλώσεις Παπαδόπουλου - Βασιλειάδη

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη, υποδεχόμενη τον τραγουδιστή, είπε: «Κάθε φορά νιώθω το ίδιο πράγμα όταν σε ακούω. Χαίρομαι που είσαι κοντά μας και όλα αυτά τα χρόνια να βλέπω την εξέλιξή σου, αλλά χαίρομαι που ολοκληρώνεις και ένα άλλο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής. Είδα μια εξωστρέφεια δικιά σου που δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι έχεις βρει τον άνθρωπό σου».

Ο ίδιος απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι η Γαλάτεια με ξεκλείδωσε και όταν περνάς καλά δεν κρύβεται. Έχει βρει τα κουμπιά μου, περνάμε καλά, γελάμε πολύ».

«Είμαι στη νούμερο ένα παρουσιάστρια, αισθάνομαι πολύ καλά. Με τον Γιώργο είμαστε 7 χρόνια μαζί. Ήταν αυτός που με πλησίασε πρώτος», συμπλήρωσε η Γαλάτεια.

«Τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη, την είδα ανάμεσα σε πολύ κόσμο και έπαθε πλάκα. Γύρισα στον μαέστρο και είπα στοπ, είπα στον φωτιστή να της ρίξει τον προβολέα και της είπα "εγώ και συ από σήμερα είμαστε μαζί". Με το που την είδα την ερωτεύτηκα. Δεν ήμουν πολύ της σχέσης, δεν πίστευα στον έρωτα με την πρώτη ματιά», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Τότε, η Γαλάτεια Βασιλειάδη αποκάλυψε ότι μετά από το συμβάν αυτό, έκαναν να ξαναβρεθούν έναν χρόνο με τον τραγουδιστή αλλά από τότε είναι μαζί. «Η μαμά μου φρίκαρε, είχαμε πολλά θέματα απλά ήμουν σίγουρη για τον Γιώργο, με έκανε να πιστέψω και στον εαυτό μου». «Με έπιασε από τον γιακά την πρώτη φορά και μου είπε κοίτα να μην πληγώσεις την κόρη μου», περιέγραψε ο τραγουδιστής με την Ελένη Μενεγάκη να μένει με το στόμα ανοιχτό.

Οικογενειακή απόδραση στο Παρίσι - Οι τρυφερές στιγμές του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας με τον γιο τους

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και το δέσιμό τους είναι τόσο μεγάλο που μπορούν να κάνουν φάρσες δημόσια. Όσο ευχάριστα και να παιρνούν, όμως, με τα δύο τους παιδιά στην Αθήνα, θέλησαν να ξεσκάσουν για λίγο και να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Στο πλάι τους είχαν τον μεγάλο τους γιο, καθώς ο δεύτερος είναι μόνο λίγων μηνών και προσπάθησαν να αποφύγουν την όποια ταλαιπωρία. Έτσι, οι τρεις τους βρέθηκαν στο μαγικό Παρίσι και επισκέφθηκαν πολλά από τα αξιοθέατα της πόλης. Δεν θα μπορούσαν να παραλείωουν, φυσικά, την Disneyland, που αποτελεί μία μοναδική εμπειρία για κάθε παιδάκι που επισκέπτεται το συγκεκριμένο σημείο.

Φωτογραφήθηκαν οικογενειακώς μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, αλλά και από το κάστρο της Disney και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους λίγα από αυτά τα στιγμιότυπα στα social media.

Ο γιος του Γιώργου Παπαδόπουλου στο Παρίσι

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη στο Παρίσι

Ο γιος του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη