Έσκασαν τα ευχάριστα για πασίγνωστο ηθοποιό - Έγινε πατέρας για τρίτη φορά

Τον έχετε δει σε πάνω από μία ταινίες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
nicolascagefans
nicolascagefans

Στιγμές ευτυχίας ζει ο Νίκολας Κέιτζ και η σύζυγός του Ρίκο Σιμπάτα, αφού έγιναν γονείς(ο ίδιος για τρίτη φορά) φέρνοντας στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Ο ηθοποιός έχει ήδη άλλους δύο γιους από άλλο γάμο τον 31χρονο Γουέστον Κόπολα Κέιτζ και τον 16χρονο Κάλ – Ελ Κόπολα Κέιτζ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις πριν από ένα χρόνο με τη γνωριμία τους να γίνεται στα γυρίσματα ταινίας το 2020.

Μητέρα έγινε πρόσφατα και άλλη μια διεθνής αστέρας, το μοντέλο Αντριάνα Λίμα που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους με τον δεύτερο σύζυγό της.

Η ανακοίνωση για τη γέννηση του τρίτου παιδιού του Νίκολας Κέιτζ

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του ηθοποιού η κόρη του ζευγαριού που θα πάρει το όνομα Όγκαστ Φραντσέσκα Κόπολα Κέιτζ την Τετάρτη 7/9 στο Λος Άντζελες.

«Ο Νίκολας και η Ρίκο με χαρά ανακοινώνουν τη γέννηση της κόρης τους. Μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας».

Λίγα λόγια για τη ζωή του Νίκολας Κέιτζ

Ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage, πραγματικό όνομα: Nicolas Kim Coppola, 7 Ιανουαρίου 1964) είναι Αμερικανός ηθοποιός, βραβευμένος με Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Αφήνοντας το Λας Βέγκας. Γεννήθηκε στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια. Είναι ανιψιός του σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα. Μάλιστα άλλαξε το επίθετό του από Κόπολα σε Κέιτζ, ώστε να μη θεωρηθεί ότι ευνοήθηκε στην καριέρα του λόγω της συγγένειάς του με τον Κόπολα.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ, όπως Ο Βράχος (The Rock), Αδίστακτα πρόσωπα (Face/Off), Con Air, Gone in Sixty Seconds, αλλά και σε ταινίες χαμηλότερου προϋπολογισμού, όπως το Adaptation, το Matcstick Men και το Leaving Las Vegas. Επίσης, έχει σκηνοθετήσει την ταινία Sonny, με τους Τζέιμς Φράνκο και Μίνα Σουβάρι, στην οποία είχε και έναν μικρό ρόλο.

Υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Πατρίσια Αρκέτ από τον Απρίλιο του 1995 έως τον Μάιο του 2001, ενώ είχε και έναν σύντομο γάμο με τη Λίζα-Μαρί Πρίσλεϋ, κόρη του Έλβις Πρίσλεϋ. Τον Ιούλιο του 2004 παντρεύτηκε την εικοσιτριάχρονη Άλις Κιμ, με την οποία απέκτησε και ένα γιο, τον Καλ-ελ. Έχει άλλον ένα γιο, δεκαέξι ετών, από τη σχέση του με το μοντέλο Κριστίνα Φούλτον (Kristina Fulton).

Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: nicolascagefans -instagram