''Αδυναμία σε βαθμό που δεν...'' - Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου για την απώλεια κιλών μετά τις θεραπείες

Προσπαθεί να επανέλθει στον παλιό της εαυτό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
regina makedou -instagram
regina makedou -instagram

Τη Ρεγγίνα Μακέδου τη γνωρίσαμε μέσα από το DWTS, όπου στη συνέχεια καθήλωσε τους πάντες με την αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας της. Εδώ και ένα χρόνο δίνει μάχη με τον καρκίνο και έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις και θεραπείες που τις αντιμετωπίζει με ψηλά το κεφάλι. Ωστόσο όπως είναι φυσικό μετά από όλα αυτά έχει βιώσει πολλές αλλαγές, μια εκ των οποίων είναι η απώλεια κιλών και της μυικής της μάζας.

Πρόσφατα πήρε εξιτήριο μετά από την τελευταία της μεταμόσχευση, με την ίδια να δίνει μήνυμα αισιοδοξίας παρά τις δυσκολίες που περνάει.

Η εξομολόγηση της Ρεγγίνας Μακέδου για την απώλεια κιλών της

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram σε ένα πρόσφατο Q&A που έκανε, αποκάλυψε τις αλλαγές που έχει υποστεί το σώμα της μετά από όλο αυτό τον βομβαρδισμό φαρμάκων και θεραπειών.

«Έχασα 18 κιλά (μεταξύ μας κάποια έπρεπε), τόσα χρόνια έχτιζα και έφυγε όλο, χέρια, πόδια, μυικότητα μηδέν. Αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω. Βέβαια, όλα θα επανέλθουν με την διακοπή των φαρμάκων και με δουλειά από μένα» έγραψε.

Η παραδοχή της Ρεγγίνας Μακέδου για την απώλεια κιλών της

Αναρτήσεις γροθιά για το πως ήταν πριν και μετά την περιπέτεια υγείας της

Πριν από κάποιες μέρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, και μερικές πιο πρόσφατες εικόνες αφότου άρχισε η περιπέτεια με την υγεία της, θέλοντας να δώσει κουράγιο και πίστη σε όλους.

«Σε όλες τις φώτο είναι η ίδια γυναίκα πριν και μετά τις θεραπείες. Δεν έχω φωτο από τώρα αλλά θα βγάλω. Παίρνω πολλά μηνύματα από εσάς που το περνάτε για το σώμα σας. Παλεύει τόσο για να ζήσετε. Μη σας νοιάζουν τα πολλά ή λίγα κιλά, αυτά αλλάζουν. Κερδίζετε τη ζωή σας. Θα σας δείξω κάποια στιγμή πως είμαι και τώρα. Να σας αγαπάτε.

Μαλλιά πριν – μετά… πριν και πάλι μετά και με παραμορφωμένο πρόσωπο από το πρήξιμο. Ναι αλλάζεις, ναι, δεν σε αναγνωρίζεις όμως είσαι εσύ. Αγάπη μου σας καταλαβαίνω όλες και όλους. Θα βγουν τα μαλλιά. Θα φύγει το πρήξιμο. Τώρα και εγώ και πολλοί από εσάς έχουμε άλλο να παλέψουμε. Αγαπήστε το σώμα που παλεύει για να ζήσετε, είστε υπέροχοι» έγραψε μεταξύ άλλων...

Οι αναρτήσεις Οι αναρτήσεις της Ρεγγίνας Μακέδου με τις αλλαγές από τον καρκίνο