Με την κοιλιά τούρλα - Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Με στενό πορτοκαλί φόρεμα και πιο λαμπερή από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Τις φήμες για την εγκυμοσύνη της επιβεβαίωσε πριν μερικές μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την ίδια να δημοσιεύει δύο φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα (δείτε τες εδώ). Φυσικά, οι ευχές και τα σχόλια πήραν φωτιά, με την ίδια να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Θέλω να σας πω ότι πραγματικά είστε υπέροχοι. Μας έχετε συγκινήσει τόσο μα τόσο πολύ με τις υπέροχες ευχές σας, με αυτές τις γλυκές ευχές που μας στέλνετε. Δεν έχω λόγια. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας το είπα και το μοιράστηκα μαζί σας. Όσοι με ξέρετε το είχατε καταλάβει και μου αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκατε. Ειλικρινά νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά σε ένα βίντεο που μοιράστηκε λίγες ώρες μετά.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής 10/9, η όμορφη παρουσιάστρια ετοιμάστηκε για την βραδινή της έξοδο και για πρώτη φορά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια ολόσωμη φωτογραφία της, που φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Όπως φαίνεται, η εγκυμοσύνη της πάει πολύ μιας και λάμπει ολόκληρη!

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Πότε θα γίνει ο γάμος τους;

Μητέρα για πρώτη φορά θα γίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους και πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Το μωράκι τους είναι αγοράκι και ανακοινώθηκε 7/9 (δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες).

Μια ακόμη είδηση ωστόσο, που κυκλοφορεί παντού είναι αυτή του γάμου τους. Το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί τον Νοέμβριο, πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους.

Συγκεκριμένα, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθώς τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της ανυπομονούν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα φαίνεται πως θα το γιορτάσουν για τα καλά αφού μετά από τον πολιτικό γάμο θα ακολουθήσει και ένα party με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.