Εξελίξεις με την υγεία του Σπύρου Πετρουλάκη μετά από 14 ημέρες νοσηλείας

Ποια είναι η κατάστασή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία του Σπύρου Πετρουλάκη μετά από 14 ημέρες νοσηλείας

Μια περιπέτεια με την υγεία του αντιμετώπισε αυτές τις μέρες ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», ωστόσο ευτυχώς όλα πήγαν καλά και έλαβε τέλος.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης 6/9 ο ίδιος είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πως νοσηλευόταν στο νοσοκομείο (δείτε εδώ την ανάρτηση), καθώς είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όμως, κατάφερε και το ξεπέρασε για αυτό και το πρωί του Σαββάτου 10/9 δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ανακοίνωσε τα ευχάριστα.

Ευχάριστες εξελίξεις με την υγεία του Σπύρου Πετρουλάκη

«Πρώτο πρωινό στο σπίτι μετά από 14 ημέρες νοσηλείας και κοιτάζω τον ήλιο μες τα μάτια. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση σε μένα και στην οικογένειά μου, ευχαριστώ για τις ευχές την προσπάθεια και την αγάπη. Καλημέρα κοπέλιαααα!!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Εξελίξεις με την υγεία του Σπύρου Πετρουλάκη

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Πετρουλάκη

Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, έχοντας ζήσει επίσης στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Κωνσταντίνο. Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεα­τρικές παραστάσεις.

Ασχολείται με τη φωτογραφία (φωτογραφίες του έχουν βραβευτεί και δημοσιευτεί σε ευρωπαϊκά περιοδικά), είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις.

Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά του Το παράθυρο της Νεφέλης (2014), Η εξομολόγηση (2015), H Παναγιά της φωτιάς (2016), Το τελευταίο δαχτυλίδι (2017), Αμαλία (2018), Σασμός (2019), Η νύχτα της αλήθειας (2020) καθώς και τα βιβλία του για παιδιά Στα χνάρια του κουρσάρου Μπαρμπαρόσα (2014), Ο θησαυρός του Κυβερνήτη (2015), Ο δράκος Μπουρμπουλήθρας (2016), Η συνταγή της ευτυχίας (2016) και Το αθάνατο νερό (2019).