''Μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας'' - Ξεσπά η Αλεξανδράκη με τα κακεντρεχή σχόλια του κόσμου

Τα είπε ''έξω από τα δόντια''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας'' -  Ξεσπά η Αλεξανδράκη με τα κακεντρεχή σχόλια του κόσμου

Τον τελευταίο καιρό πολλά έχει ακούσει και πολλά έχουν γραφτεί γύρω από τη ζωή της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Δεν είναι λίγες οι φορές που το γνωστό μοντέλο έχει κατηγορηθεί για ''κρυφτούλι'', με αφορμή το ότι δεν έχει παρουσιάσει το πρόσωπο του συντρόφου της δημόσια. Με αφορμή αυτά τα σχόλια αλλά και γενικότερα τη χολή που βγάζουν κάποιοι απέναντι σε πρόσωπα της δημοσιότητας η ίδια ξέσπασε μέσω instagram, με μια ανάρτησή της.

Μάλιστα πρόσφατα κάποιοι με αφορμή και την ακύρωση του γάμου της αστειεύτηκαν με τον σύντροφό της λέγοντας πως δεν υπάρχει με την ίδια να δίνει απάντηση με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Η ανάρτηση - καταπέλτης της Αλεξανδράκη με αφορμή τα κακεντρεχή σχόλια του κόσμου

Γράφει λοιπόν στο story της:

«Γεννιέται ένας άνθρωπος, βρίζετε. Βαφτίζεται ένας άνθρωπος, βρίζετε, παντρεύεται ένας άνθρωπος βρίζετε, πεθαίνει ένα άνθρωπος συνεχίζετε να βρίζετε. Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας.

O λόγος που δεν έχει δείξει ακόμα το σύντροφό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17/6 στο After Dark και μεταξύ των όσων είπε το μοντέλο στο γνωστό εξομολογητήριο δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στον έρωτα με τον άντρα της ζωή της αλλά και στον γάμο τους, που πλησιάζει.

«Προετοιμάζομαι για τον γάμο μου, υπάρχει ημερομηνία αλλά δεν θα την πω. Ο γάμος δεν είναι ένα από τα πανηγύρια που κάνουμε, είναι ένα πάρα πολύ ιερό μυστήριο, αν το θεωρούσα παιχνιδάκι, θα είχα 3,4 γάμους στην πλάτη μου. Επειδή το θεωρώ κάτι ιερό, θα γίνει μία φορά και θα μας χωρίσει ο θάνατος».

Και πρόσθεσε: «Τον άντρα μου όχι, δεν τον γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να τον μάθετε, ούτε την ημέρα του γάμου γιατί δεν θα ξέρετε που θα γίνει», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.