«Αγάπη μου, λένε...» - Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επιβεβαιώνει την ύπαρξη του συντρόφου της με ένα χιουμοριστικό βίντεο

Με αφορμή τα σχόλια που δέχεται πως είναι στη φαντασία της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Αγάπη μου, λένε...» - Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επιβεβαιώνει την ύπαρξη του συντρόφου της με ένα χιουμοριστικό βίντεο

H Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι σε μια πολύ όμορφη φάση καθώς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την ευτυχία της, αφού σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της. Μάλιστα, την Τετάρτη 13/7 γιόρτασε και με εντυπωσιακό ''νυφικό'' τρόπο τα γενέθλιά της.

Η ίδια έχει επιλέξει να μην αποκαλύψει την ταυτότητα και το πρόσωπο του συντρόφου της και το μόνο που έχει κάνει γνωστό είναι πως το όνομά του είναι Δημήτρης.

Ωστόσο, το μοντέλο πρόσφατα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως δέχεται πολλά μηνύματα που της γράφουν πως ο σύντροφός της δεν υπάρχει και είναι φανταστικός. Έτσι, λοιπόν, η ίδια με κάποια instastories που κοινοποίησε απέδειξε στους ακολούθους της πως ο σύντροφός της υπάρχει.

Είναι γεγονός πως προτιμάει συχνά να εκφράζεται μέσα από τα social media και έτσι και έκανε για άλλη μια φορά την Πέμπτη αργά το βράδυ 14/7 με ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο.

Το instastory - απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Αγάπη μου, λένε ότι δεν υπάρχεις και ότι είσαι στη φαντασία μου», ξεκίνησε να φωνάζει στον σύντροφό της, με τον ίδιο να ακούγεται στο βάθος να μιλά με βιντεοκλήση με έναν φίλο του. Μάλιστα, ο αγαπημένος της Δήμητρας Αλεξανδράκη την πλησίασε και της έδωσε το κινητό του, ωστόσο για ακόμα μια φορά το πρόσωπό του δεν αποκαλύφθηκε.

Όλη η αλήθεια για την αναβολή του γάμου της

Αναβάλλεται προσωρινά ο γάμος της Δήμητρας Αλεξανδράκη, όπως αποκάλυψε η ίδια το πρωί της Δευτέρας 27/6 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Τελικά τον αναβάλαμε τον γάμο, γιατί δεν προλαβαίναμε. Ήταν να παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη και αλλάξαμε την ημερομηνία για λίγο αργότερα, γιατί εξαιτίας της δουλειάς και λόγω πολλών άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την όμορφη στιγμή. Είναι ξεκάθαρα θέμα διαχείρισης του χρόνου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δημήτρα Αλεξανδράκη. μου…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Δήμητρα αυτό το διάστημα είναι γνωστό πως τρέχει συνεχώς για το νέο της μαγαζί με νυφικά, Saga Bridal στην Κηφισιά, το οποίο όπως φαίνεται είναι η αιτία που θα χρειαστεί ο γάμος να γίνει λίγο αργότερα.

Ωστόσο, υπήρχαν μερικά δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της και να αναβάλλεται οριστικά ο γάμος της, με την ίδια νωρίτερα να δημοσιεύει ένα story στο Instagram και να ξεκαθαρίζει ότι έχει οριστεί νέα ημερομηνία γάμου του ζευγαριού, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι δεν θα έχει κουμπάρους.

undefined