Θα το πάρει το κορίτσι - Η Μαριά Αντωνά αποκάλυψε το νυφικό της για το γάμο με τον Σοιλέδη

Θα της πηγαίνει υπέροχα!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Ένα από τα ζευγάρια που η σχέση τους άντεξε στο χρόνο και στην απόσταση του Survivor 5 ήταν και ο Άρης Σοιλέδης με την Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους ήταν μαζί πριν από το παιχνίδι και είχαν κατά νου το σενάριο γάμου, κάτι που θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. Η γνωστή δημοσιογράφος μάλιστα μέσω ενός insta story της αποκάλυψε και ένα κομμάτι από το νυφικό που έχει επιλέξει.

Πολλές είναι οι λεπτομέρειες που έχουν μοιραστεί για την προσωπική τους ζωή, και όπως φαίνεται ο φλογερός έρωτας καλά κρατεί. Σε πρόσφατο q&a τους στο Instagram μίλησαν και για το ξεκίνημα της σχέσης και αποκάλυψαν ποιος από τους δύο έκανε το πρώτο βήμα.

Αυτό είναι το υπέροχο νυφικό που διάλεξε η Αντωνά για το γάμο της

«Πάρτε μία γεύση» έγραψε στο story.

Το νυφικό της Μαρίας Αντωνά για το γάμο της

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία του γάμου τους

Ο φακός της Super Κατερίνα εντόπισε τον Κώστα Φραγκολιά και την Τρίτη 6/9 ο ίδιος μίλησε στην κάμερα και αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για την σχέση του, αλλά και για το ζευγάρι που πρόκειται να παντρέψει, τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά.

Πιο συγκεκριμένα, αφού έδωσε την απάντηση για το ενδεχόμενο ενός δικού του γάμου, εξήγησε πως τα δύο παιδιά έχουν βρει κτήμα για το μυστήριο και το γλέντι, ενώ έχουν σχεδόν ολοκληρώσει και τις ετοιμασίες με το κοστούμι, το οποίο θα ράψει ο γαμπρός, αλλά και με το νυφικό της δημοσιογράφου.

«Αυτή τη στιγμή είναι το άλλο μου μισό. Είναι ένας άνθρωπος που με στηρίζει και τη στηρίζω, περνάμε ωραία, έντονοι χαρακτήρες και οι δύο, αλλά έχουμε βρει τα πατήματά μας και το "μαγικό" δέσιμο που χρειάζεται», είπε αρχικά για την καλή του.

Στην ερώτηση του ρεπόρτερ για το αν σκέφτεται τον γάμο, απάντησε: «Ακόμη όχι. Είμαι της άποψης ότι αν προκύψει και μεγαλώσει η οικογένειά μας, θα δυναμώσουν και οι θεσμοί της οικογένειας».

«Νομίζω τα παιδιά έχουνε βρει κτήμα, αλλά δεν θυμάμαι ημερομηνία. Νομίζω ότι θα είναι καθημερινή. Περιμένω κι εγώ την ημερομηνία να ραφτώ», κατέληξε για το φιλικό ζευγάρι και δήλωσε πως είναι πιθανό η τελετή να γίνει και την ημέρα της γιορτής του ποδοσφαιριστή.