Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του ''Γειά σου'' - Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου

Ανανεωμένη και χαμογελαστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του ''Γειά σου'' - Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη τη επιστροφή στην τηλεόραση με το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας αυτή τη φορά, επιλέγοντας το κανάλι του ΣΚΑΪ ως την τηλεοπτική της οικογένεια για τα Σαββατοκύριακα.

Αφού αποκαλύφθηκε το όνομα της εκπομπής, που θα παρουσιάσει, στη συνέχεια το Σάββατο 10/9 κυκλοφόρησε και το πρώτο - επίσημο trailer της. Σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα η Μπακοδήμου συστήθηκε στο κοινό της, όπως εκείνη ξέρει δίνοντας μια πρώτη γεύση για όσα ετοιμάζεται να δείξει από την ερχόμενη εβδομάδα στον κόσμο.

Το επίσημο trailer για τη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

«Πνευματώδης, πολυπράγμων, με ευφυές χιούμορ και έχοντας διαγράψει μια τηλεοπτική πορεία γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες, η Μαρία Μπακοδήμου έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα σε ό,τι έχει κάνει. Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, για να μας συστήσει τα Σαββατοκύριακα, αλλιώς: ανατρεπτικά, σπαρταριστά και ευφάνταστα».

Οι πρώτες δηλώσεις της Μπακοδήμου για τη νέα εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Η Μαρία Μπακοδήμου ''πιάστηκε'' από την κάμερα του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την Τρίτη 30/8 και πολύ σύντομα έκανε δηλώσεις για την νέα εκπομπή, που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα.

Σε γενικές γραμμές είναι όλα έτοιμα, αν και υπήρξαν κάποιες αλλαγές με την ομάδα της, σε κάθε περίπτωση σε μία εβδομάδα από τώρα θα συστηθεί ξανά στο κοινό τόσο η ίδια με νέο ρόλο όσο και το πάνελ, που έχει δημιουργήσει η παραγωγή του καναλιού μετά από αρκετές προσαυξήσεις, που έγιναν.

«Έτοιμοι για να βγούμε “αέρα” δεν είμαστε, θέλουμε ακόμα μια βδομάδα. Αλλά ψυχολογικά είμαι πολύ έτοιμη. Μου αρέσουν οι αλλαγές γενικά. Η αλήθεια είναι ότι στο Just είχα μια πολύ ωραία σχέση και επαγγελματικά και προσωπικά και με όλη την ομάδα εκεί και το Just θα μου λείψει αλλά είναι ωραίο να ανανεώνεσαι.

Ήθελα να εκφραστώ με τον δικό μου τρόπο διαφορετικά. Τα τελευταία χρόνια κάνω πολλά φορμάτ. Θα μου λείψουν όλοι στο Just και θα περιμένω να τους δω με πολλή λαχτάρα. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Δεν έχουμε μιλήσει, του εύχομαι καλή επιτυχία, θα είναι μια ωραία χρονιά, πολύ δημιουργική».