Υποψίες γύρω από τις καταθέσεις της Νίνου στη δίκη Φιλιππίδη - «Δεν ζητήσαμε ποτέ να καταθέσει η γυναίκα του...»

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος των καταγγελλουσών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Υποψίες γύρω από τις καταθέσεις της Νίνου στη δίκη Φιλιππίδη - «Δεν ζητήσαμε ποτέ να καταθέσει η γυναίκα του...»

Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε τις τελευταίες ημέρες, με τη σύζυγο του ηθοποιού Ελπίδα Νίνου να καταθέτει υπέρ του συζύγου της σε δύο διαφορετικές φάσεις, με μερικές από τις δηλώσεις της να προκαλούν εντυπώσεις.

Το Σάββατο 10/9, μια ημέρα δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της κατάθεση της Νίνου, μέσα από την εκπομπή ''Χαμογέλα και πάλι'' έγιναν γνωστές κάποιες δηλώσεις του δικηγόρου των καταγγελλουσών σχετικά με ένα δώρο, που είχε κάνει ο Μπουρδούμης στον φερόμενο θύτη, ενώ αυτή την περίοδο έχει ταχθεί με τη πλευρά των φερόμενων θυμάτων.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου των καταγγελλουσών του Πέτρου Φιλιππίδη

«Μου κάνει εντύπωση ότι επιλέγεται μία εικόνα μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου που δεν ισχύει μέσα στο δικαστήριο. Η πραγματικότητα που ζω εγώ δεν είναι αυτή. Η μη απαντήσεις της Ελπίδα Νίνου στις ερωτήσεις που τις έγιναν είναι και αυτές ένα είδος απαντήσεις.

Δεν ζητήσαμε ποτέ να καταθέσει η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη, αντίθετα την έχει προτείνει ως μάρτυρα, η πλευρά του ηθοποιού».

Όσα υποστήριξε η Ελπίδα Νίνου στην κατάθεσή της υπέρ του Φιλιππίδη

Μετά την έντονη αδιαθεσία της εξαιτίας της οποίας διεκόπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη το πρωί της Παρασκευής 9/9, συνέχισε με την κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου, αποσπάσματα της οποίας είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Μεταξύ άλλων η σύζυγος του κατηγορούμενου συνεχίζει να επιμένει και να δηλώνει πως στηρίζει μέχρι τέλους τον σύζυγό της, ενώ αναφέρθηκε και για τις απιστίες του συζύγου της και τις «μαχαιριές» που δέχτηκε από άτομα στον στενό τους κύκλο.

Η σύζυγος λοιπόν του ηθοποιού ανέβηκε για τρίτη ημέρα στο βήμα του μάρτυρα για να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση, και όταν οι συνήγοροι υπεράσπισης τη ρώτησαν πώς ήταν η σχέση τους και η ερωτική τους ζωή και κατά πόσο δεχόταν εκείνος το «όχι», εκείνη ανέφερε πως ο ίδιος σεβόταν τα όρια και ήξερε πότε να σταματήσει.

Επιπλέον πρόσθεσε πως δεν υπήρχε λόγος να καταφύγει στην κακοποίηση με τη βία καθώς πολλές ήταν οι γυναίκες που εξέφραζαν τον θαυμασμό τους για εκείνον.