Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Μονογυιού - Βάπτισε τον γιο του Τζώρτζη εννέα μήνες μετά το θάνατό του

Δείτε τα βίντεο από το υπέροχο μυστήριο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
katerina_monogiou - instagram
katerina_monogiou - instagram

Kοντά ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού έχασε τον αδερφό της Τζώρτζη σε φριχτό τροχαίο στη Βουλιαγμένης. Προσπαθώντας να ξεπεράσει την απώλεια, η γνωστή πολιτικός συνεχίζει τη ζωή της, όπως θα ήθελε και ο ίδιος. Μάλιστα σήμερα το πρωί έγινε νονά στη βάπτιση του γιου του που έγινε σε μια λαμπρή τελετή στη Μύκονο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε τόσο για τη ζωή της μετά από το θάνατο του αδερφού της, ενώ αποκάλυψε και το ότι χώρισε μετά από χρόνια έγγαμου βίου, ενώ ξεδίπλωσε και τα σχέδιά της για την απόκτηση ενός παιδιού στο μέλλον.

Πλάνα από τη βάπτιση του γιου του Τζώρτζη Μονογυιού στη Μύκονο

Η βάπτιση έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο.

Ο μικρός ονομάστηκε Γεώργιος-Μιχαήλ. Το πρώτο από τον αδικοχαμένο πατέρα του Τζώρτζη, ενώ το δεύτερο είναι το όνομα του παππού του από την πλευρά της οικογένειας του επιχειρηματία.

Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος

Το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς στενοί φίλοι αλλά και συγγενείς είναι συντετριμμένοι με τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στα Πηγαδάκια της Βούλας. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε το πως η αδερφή του έμαθε για το τροχαίο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο φίλος του άτυχου επιχειρηματία από τη Μύκονο όπου που βρισκόταν πίσω από το μοιραίο αυτοκίνητό του κατέθεσε χαρακτηριστικά:

«Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα.

Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα».