«Δεν χρειάζεται...» - Η απάντηση του Ιεροκλή Μιχαϊλίδη στη δημόσια συγγνώμη του Ρόκκου

Δε μπόρεσε να διεξαχθεί άρτια η παράσταση λόγω της παράλληλης συναυλίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν χρειάζεται...» - Η απάντηση του Ιεροκλή Μιχαϊλίδη στη δημόσια συγγνώμη του Ρόκκου

Μια παρεξήγηση φαίνεται να συνέβη τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Ιεροκλή Μιχαϊλίδη και τον Στέλιο Ρόκκο, καθώς και οι δύο συμμετείχαν σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις, την ίδια ημέρα και ώρα στη Θεσσαλονίκη, σε ανοιχτό σημείο με μικρή μεταξύ τους απόσταση.

Έτσι λοιπόν, ο ηθοποιός, που δεν κατάφερε να διεξάγει άρτια την παράσταση στην οποία συμμετείχε στο τέλος της βραδιάς έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα επί της σκηνής, λόγω της κακής διοργάνωσης των φεστιβάλ. Από την άλλη ο τραγουδιστής ζήτησε μέσω του Πρωινού συγγνώμη, ενώ ο Ιεροκλής το Σάββατο 10/9 από το Οpen Weekend εξήγησε, πως δεν τα έβαλε με τον τραγουδιστή αλλά με τους διοργαβωτές.

Οι δηλώσεις του Ιεροκλή Μιχαϊλίδη για την παρεξήγηση με τον Στέλιο Ρόκκο

«Το ξέρω κι από άλλους θιάσους ότι ένα πράγμα που συμβαίνει κυρίως στο Θέατρο Κήπου, που είναι το μικρό θέατρο της πόλης, δεν ελέγχουν οι αρμόδιοι να μη συνλειτουργούν και συνυπάρχουν δύο παραστάσεις, ο οποίες συγκρούονται. Με τον Ρόκκο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο και μάλιστα δεν βλέπω και το λόγο που βγήκε και ζήτησε συγγνώμη.

Δεν χρειάζεται. Δεν έφταιγε ο άνθρωπος. Είπαν στους μουσικούς να παίξουν. Δεν έχει καμία ευθύνη, προς Θεού» είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Τον ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία του. Εκνευρίστηκα γιατί τα 2./3 του θιάσου αλλά κι οι θεατές είναι φιλοξενούμενοι κι εμείς είμαστε οικοδεσπότες. Δεν είναι δυνατόν να μην οργανωθούν σωστά η παράσταση με τη συναυλία.

Αυτό συμβαίνει σε όλες τις πόλεις, να ακούγεται μια μουσική από μακριά αλλά τόσο όσο. Εδώ μιλάμε για παραστάσεις που δεν μπορείς να μιλήσεις. Ακούς μια άσχετη μουσική με την παράσταση και χρειάζεται ατμόσφαιρα και παύσεις».

Η δημόσια συγγνώμη του Στέλιου Ρόκκου στον Ιεροκλή Μιχαϊλίδη

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τον φανερό εκνευρισμό του, καθώς ενώ βρισκόταν στη σκηνή θεάτρου της Θεσσαλονίκης με την παράσταση “Αντιγόνη”, με τον ήχο από τη συναυλία του Ρόκκου, δεν μπορούσαν να παίξουν οι ηθοποιοί, ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε την απάντησή του.

Το πρωί λοιπόν της Πέμπτης 8/9 μέσα από το Πρωινό, ο Στέλιος Ρόκκος, δήλωσε ότι κατανοεί το ξέσπασμα του ηθοποιού, ζητώντας συγγνώμη για αυτή την αναστάτωση, και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν ευθύνεται για ότι συνέβη.

«Το έμαθα κι εγώ μετά ότι ακουγόμασταν στο θέατρο. Η συναυλία ήταν κανονισμένη από την αρχή του καλοκαιριού. Αναβλήθηκε για μια μέρα γιατί τη μέρα της καθορισμένης ημερομηνίας έβρεχε και πλημμύρισε η πόλη. Έτσι η συναυλία έγινε την επόμενη μέρα. Αυτό που έφταιξε ουσιαστικά ήταν ότι το αεράκι που υπήρχε βοηθούσε στο να μεταφέρεται ο ήχος τόσο μακριά. Καταλαβαίνω απόλυτα των εκνευρισμό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Την ώρα που κάνεις μια τέτοια παράσταση και έχει πάει τόσος κόσμος να γίνεται αυτό… Ζητάω χίλια συγγνώμη για αυτό αλλά καταλαβαίνεις πως είναι η συγγνώμη. Δε νιώθω ότι φταίω πουθενά. Στεναχωρήθηκα για τον Ιεροκλή και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί».