«Εγώ ντρέπομαι!» - Απίστευτο ξέσπασμα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη για την συναυλία του Ρόκκου

Δεν του έφταιξε ο καλλιτέχνης αλλά το συμβάν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Εγώ ντρέπομαι!» - Απίστευτο ξέσπασμα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη για την συναυλία του Ρόκκου

Η αλήθεια είναι πως είναι ένας από τους ηθοποιούς που κρατά χαμηλούς τόνους και γενικότερα σπάνια τον βλέπουμε να μιλά πιο έντονα (δείτε την συγκινητική εξομολόγησή του για την οικογένειά του), ωστόσο έξαλλος έγινε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επί σκηνής το βράδυ της Τρίτης 6/9 κατά τη διάρκεια παράστασής του στη Θεσσαλονίκη και δηλώσεις του για το συμβάν προβλήθηκαν στο Mega Καλημέρα.

Όσα είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Ο λόγος που απασφάλισε ο ηθοποιός ήταν διότι ενώ έπαιζε, σε κοντινή απόσταση από το θέατρο διεξαγόταν η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου με αποτέλεσμα τα τραγούδια του να φτάνουν μέχρι το θέατρο, και οι ηθοποιοί να μην μπορούν να παίξουν σωστά.

«Όση μικρή δύναμη έχουμε εμείς, μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε. Υπάρχουν και τα social, πια δεν ξέρω τι. Γιατί ένας δεν έγραψε μια κουβέντα γι’ αυτό. Εγώ ντρέπομαι! Όταν είμαστε εδώ, οικοδεσπότες, δυο χιλιάδες άνθρωποι να πληρώνουν για να ακούσουν αυτό το πράγμα και να μην μπορούμε να παίξουμε».

Η σπάνια αποκάλυψη για τα προσωπικά του

Ο αγαπημένος ηθοποιός που λάτρεψε το κοινό ως Αστυνόμο Μπέκα, αλλά και σε άλλους ρόλους του στην ελληνική τηλεόραση, μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star. Πρόσφατα μάλιστα είχε τοποθετηθεί και για το #Metoo.

Ο κ.Μιχαηλίδης, τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά» , μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά αλλά και για το τι θα απαντούσε σε περίπτωση που του ξαναγινόταν πρόταση για remake της σειράς που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, αυτή του αστυνόμου Μπέκα.

Ο ηθοποιός υποστήριξε πως δε συμφωνεί που προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και έχει επεισόδια διάρκειας 45 λεπτών. «Πάμε κόντρα στην Ελλάδα σε όλους τους νόμους της τηλεόρασης», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον «Αστυνόμο Μπέκα» ο ίδιος τόνισε πως νιώθει ακόμη κουρασμένος και πως μόνο αν γινόταν κάποιο remake - τηλεταινία θα έλεγε το «ναι».

«Νομίζω ότι τα προσωπικά μου είναι αδιάφορα για τους άλλους ανθρώπους. Τους δικούς μας ανθρώπους πρέπει να τους προστατεύουμε. Δεν είναι επιλογή τους η δική μας δημοσιότητα», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.