«Φώναζα και τους δύο μπαμπά» - Η σοκαριστική εξομολόγηση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για τους γονείς του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φώναζα και τους δύο μπαμπά» - Η σοκαριστική εξομολόγηση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Η ζωή είναι στιγμές, και μίλησε για την οικογένειά του και τον τρόπο που μεγάλωσε, αλλά και για τα δικά του παιδιά και την συμπεριφορά τους ως γονιός, συγκριτικά και με τα πρότυπα που είχε από τους δικούς του γονείς, ενώ σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στα ριάλιτι της εποχής.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως πέρασε τα 2-3 χρόνια της ζωής του στην Αυστραλία, καθώς μετά την γέννησή του, ο πατέρας και η μητέρα του αποφάσισαν να εγκατασταθούν εκεί. Μεγαλώνοντας, μάλιστα, αυτό που προσπαθούσαν να του μάθουν είναι πως πρέπει να δουλέψεις για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις πραγματικά.

Οι δηλώσεις του Ιεροκλή Μιχαηλίδη για τους γονείς του και τον ρόλο του ως γονιός

«Πήγε καλά η δουλειά, απλώς ο πατέρας μου δεν ήθελε να περάσει τη ζωή του εκεί, δεν προσαρμόστηκε ποτέ. Οπότε δουλεύοντας σκληρά μέρα νύχτα -επειδή ήταν καλός τεχνίτης σιδεράς- κατάφερε να κάνει ένα κομπόδεμα. Ο πατέρας μου και ο θείος μου ήταν αδέρφια ενωμένα, σαν να ήταν ένα – θεωρούσα πατέρα μου και τον θείο μου, φώναζα και τους δύο “μπαμπά”- ήταν άνθρωποι που πιάναν τα χέρια τους», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Οι περισσότεροι της γενιάς μας που ήμασταν φτωχοί και αποκτήσαμε μια άνεση δίναμε περισσότερα από αυτά που έπρεπε στα παιδιά μας. Θα γίνω παππούς και έχω ακόμα ενοχές που δεν ήμουν παρών. Ήταν σοφά τα παιδιά μας και δεν ζητούσαν».

«Νομίζω ότι τα προσωπικά μου...»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, που λάτρεψε το κοινό ως Αστυνόμο Μπέκα, αλλά και σε άλλους ρόλους του στην ελληνική τηλεόραση, μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star. Πρόσφατα μάλιστα είχε τοποθετηθεί και για το #Metoo.

Ο κ.Μιχαηλίδης, τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά» , μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά αλλά και για το τι θα απαντούσε σε περίπτωση που του ξαναγινόταν πρόταση για remake της σειράς που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, αυτή του αστυνόμου Μπέκα.

Ο ηθοποιός υποστήριξε πως δε συμφωνεί που προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και έχει επεισόδια διάρκειας 45 λεπτών. «Πάμε κόντρα στην Ελλάδα σε όλους τους νόμους της τηλεόρασης», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον «Αστυνόμο Μπέκα» ο ίδιος τόνισε πως νιώθει ακόμη κουρασμένος και πως μόνο αν γινόταν κάποιο remake - τηλεταινία θα έλεγε το «ναι».

«Νομίζω ότι τα προσωπικά μου είναι αδιάφορα για τους άλλους ανθρώπους. Τους δικούς μας ανθρώπους πρέπει να τους προστατεύουμε. Δεν είναι επιλογή τους η δική μας δημοσιότητα», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.