«Δεν νομίζω ότι μπορεί...» - Οι δηλώσεις του Περρή για το τηλεοπτικό διαζύγιο Σκορδά & Λιάγκα

Όσα είπε και για τη δική του μεταγραφή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν νομίζω ότι μπορεί...» - Οι δηλώσεις του Περρή για το τηλεοπτικό διαζύγιο Σκορδά & Λιάγκα

O Βαγγέλης Περρής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ''Καλύτερα δε γίνεται'' το Σάββατο 10/9 και ανάμεσα στο όσα δήλωσε για την ηχηρή του μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 σε άλλο κανάλι, σχολίασε και το τηλεοπτικό διαζύγιο Σκορδά και Λιάγκα.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, οποίος είχε συνεργαστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα θεώρηση την αποχώρηση της πρώτη αναπόφευκτη. Παρ' όλα αυτά στεναχωρήθηκε με την ιστορική αυτή αλλαγή, μιας και κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τα δάκρυα του την ώρα της ανακοίνωσης, πως η Φαίης αποχαιρετά τον ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή για το τηλεοπτικό διαζύγιο Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα

«Εκ των πραγμάτων ήταν αναπόφευκτο το τηλεοπτικό διαζύγιο της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα. Δηλαδή δεν φαντάζομαι ότι κανείς με ευκολία αφήνει μια σιγουριά για να μπει σε μια περιπέτεια. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να προβλέψει παρόλο που ήδη έχουν εμφανιστεί πολλές Κασσάνδρες που προβλέπουν καταστροφές, εξαφανίσεις και αλλαγές…

Θα δείξει, όπως μάθαμε από πέρσι, γιατί αλλιώς ξεκινούν τα πράγματα και αλλιώς καταλήγουν. Είμαι σίγουρος ότι οι τίτλοι των εκπομπών δεν λένε τίποτα. Υπάρχουν ευφυέστατοι τίτλοι που οι εκπομπές εξαφανίστηκαν και πολύ συνηθισμένοι που έκαναν επιτυχία».

«Για μένα το OPEN δεν είναι νέα τηλεοπτική στέγη, είναι εξοχικό! Δηλαδή εγώ παραμένω στον ΑΝΤ1, συνεχίζω να συνεργάζομαι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ταυτόχρονα είχα μια ιδέα που την έδωσα, άρεσε και είμαι ένα εργαλείο της».

"Κόλαφος" ο Περρής για την μεταγραφή της Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Η μετακίνηση της Φαίης Σκορδά από τον Αντ1 στον ΣΚΑΙ, έχει δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό ένα "τηλεοπτικό δικαστήριο" σχετικά με το αν η παρουσιάστρια έκανε καλά ή όχι που πήρε αυτή την μεγάλη απόφαση, και αν θα πετύχει το νέο τηλεοπτικό της βήμα.

Το μεσημέρι της Κυριακής 17/7, ο πρώην συνεργάτης της Βαγγέλης Περρής, μίλησε στο Open Weekend για τις νέες προσθήκες και τις πολυσυζητημένες «μετακομίσεις» των καναλιών, αξιολόγησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και σχολίασε τις αλλαγές που έρχονται από φθινόπωρο στην πρωινή ζώνη.

Ριψοκίνδυνη θεωρεί την απόφαση της Φαίης Σκορδά να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ δεδομένου ότι πρόκειται για ένα περιβάλλον που «δεν είναι ιδιαιτέρως θερμό απέναντι στην ψυχαγωγία», αλλά και γενικότερα σαν μία μετακίνηση από ένα κανάλι που είσαι χρόνια σε ένα άλλο που δεν γνωρίζεις.

Ο ΑΝΤ1 με το «πολυεργαλείο» Γιώργο Λιάγκα, όπως τον χαρακτήρισε μπορεί να φέρει εις πέρας το βάρος της ενημέρωσης, και με θετικό πρόσημο είδε στη συνέχεια το δίδυμο Ελένης Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου που θα πάρει το τιμόνι του πρωινού στο Star.