''Το περιδέραιο ήταν δώρο...'' - Η Καινούργιου απαντά μετά από καιρό για τις φήμες επανασύνδεσης με τον Τσαγκρίδη

Έδωσε αφοπλιστικές απαντήσεις

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Το περιδέραιο ήταν δώρο...'' - Η Καινούργιου απαντά μετά από καιρό για τις φήμες επανασύνδεσης με τον Τσαγκρίδη

Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε η κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι με την παρουσιάστρια να απαντά εκτός από τις κόντρες μεταξύ συνεργατών της και του Παπανώτα και στις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Τσαγκρίδη. Αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το ποιος της έκανε δώρο το περιδέραιο που φορούσε δίνοντας μια σαφή απάντηση για τον πρώην σύντροφό της.

Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι επανασύνδεσης αλλά και χωρισμού με τον εφοπλιστή, η παρουσιάστρια πολλές φορές με αναρτήσεις της εξέφρασε την πικρία της. Ωστόσο με την επανέναρξη της εκπομπής της φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό της και να δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον, κάτι που φαίνεται και από τα υψηλά νούμερα που σημειώνει μέχρι στιγμής.

Απαντά μια και καλά στις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Τσαγκρίδη

Είπε λοιπόν στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι»:

«Όπως τα είπες... Φήμες, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσω, δεν υπάρχει κάποια επανασύνδεση. Όσες φορές έχω πει ποτέ δεν θα κάνω αυτό, αυτό το πράγμα έχει ξανασυμβεί. Ποτέ δεν λέω ποτέ. Το περιδέραιο που φορούσα ήταν ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν ήταν κανενός άλλου», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο άνδρας που φέρεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο τέλος της σχέσης τους

Μπορεί να έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, ωστόσο, δεν απέφερε καρπούς και έτσι Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους και μάλιστα, στο Instagram λένε πως ο επιχειρηματίας ήδη βρήκε νέα αγαπημένη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Ciao ένας άνδρας φέρεται να ήταν ο ρόλος στο τέλος τους... Διαβάστε τι αναφέρει το άρθρο στο Athensmagazine.gr